oyunlara zam üstüne zam geliyor bu sıralar. Steam'de de satılan Cyberpunk 2077, 2. kez zam aldı ve 800 TL'ye satılmaya başlandı.
Üzülen olursa diye dipnot; Epic Games Store'da oyun hala 250 TL.

oyunlara zam üstüne zam geliyor bu sıralar. Steam'de de satılan Cyberpunk 2077, 2. kez zam aldı ve 800 TL'ye satılmaya başlandı.
Üzülen olursa diye dipnot; Epic Games Store'da oyun hala 250 TL.

Oyun dünyasındaki fiyat artışları son dönemlerde dolar bazında artsa da bu çok büyük bir fiyat artışı değil aslında ancak oyun sunan platformlar ülkemiz için belirlenen kur oranlarını son dönemlerde yükselttiğinden dolayı fiyatlarda sürekli zamlanıyor.
Cyberpunk 2077 oyunu bu paraları hakeden bir oyun mu kesinlikle haketmediğini söyleyebilirim. İlk çıktığı dönemlerde aldım ve hataların giderilmesini bekledikten sonra oynamaya başladım, çok net şekilde oyunun ruhsuz bir atmosfere sahip olduğunu söyleyebilirim. Evet güzel modellenmiş geniş bir harita, karakter modellemeleri vs diyebiliriz ancak oyunun yapay zekası çok kötü ve harita üzerinde boş zamanlarda yapılabilecek aktivite neredeyse yok yani Rockstar oyunları gibi yaşayan bir dünyası yok.
Bu nedenle bu fiyatlara alınacak bir oyun değil diye düşünüyorum. Eğer ki en baştan oyun dünyasına yakın birisi olmasaydım Witcher'ı yapan şirketle bu şirketin aynı olduğuna da pek inanmazdım açıkçası çünkü Witcher kendi türünde ne kadar başarılıysa Cyberpunk'ın da o kadar başarısız olduğunu düşünüyorum.
Vermem zaten bu oyun diye çıkan bug makinesi hiç hak etmiyor şimdi tutup bana şudur budur diye kimseye bir şey demesin 9 yılda çıkan bir oyun böyle çıkıyorsa ve 2005'teki oyunların hatalarını gibi hatası çıkıyorsa ölümcül hatalardan bahsediyorum örneğin yanındaki arkadaşının kapıdan hatalarıyla çıkamadığı için görev bitmiyorsa bak optimizasyon donma problemlerine razıyım yamayla düzeltirsin ama arkadaş 2003'teki oyundaki yapay zeka gibi düşman saldırmıyor çatışmanın ortasında yapay zeka kapıdan geçmedi ya da dünyadan düştüğü için görev bitmiyor böyle saçma sapanın hataları gördükçe de bu nasıl bu yılın oyunu diyorsun yılına göre
Cyberpunk 2077 hiç oynamadım maalesef Oyun fiyatları, her geçen yıl artış gösteriyor. Bunun birçok sebebi olabilir, örneğin oyunların geliştirme maliyetlerinin artması, oyuncu taleplerinin yükselmesi, teknolojinin gelişmesi gibi nedenler sayılabilir. Ancak, bir oyunun fiyatı, her oyuncunun bütçesine uygun olmayabilir. 800 TL fiyatı yüksek bir fiyat gibi görünebilir, ancak herkesin bütçesi ve oyuna olan ilgisi farklıdır. Bazı insanlar, oyunlara yüksek meblağlar ödeyebilirken, diğerleri daha uygun fiyatlı oyunlara yönelebilirler. Bu, tamamen kişisel tercihlere bağlıdır.
Valla bi telefona 40 50 bin veren buna da verir. Simdi TR de yasamadigim icin bende bu durum gecerli degil ama bu oyunu oynadin mi? Ne bilim hani goruntu olarak falan ilk baslarda ilk ciktiginda guzel hos duruyor ilgimi cekiyordu bildigin sehir ama baska bilim kurgu tarzi sehirde falan ama cok fazla iyi seyler duymadim oyun hakkinda ne bilim bakinca da zaten pek bir sey anlayamadim amac ne, ne yapiliyor falan. GTA gibi story mode hikayesi mi var bastan sona kadar gorevden goreve gidiliyor nasil bir oyun yani..
Cevap
59Cevap
Oyun bağımlısı olsam verirdim gadası
98 liraya mı ne indiğinde almıştım. Çoğu iyi pyun kütüphanemde yer alıyor.
Oyun para konusunda şu düşüncedeyim. Oyunları satınalıyorum evet ama oyun içi satınalım yapmoyorum. Oyun içi satın alımlar tamamen boş iş oyunu bıraktığın zaman oaranın hepsi de boşa gidiyor. Lakin böyle kütüphaneye at kalsın. Arşiv yap biriktir oyunlarını aç istediğin zaman oyna. Tabi bunun da bi dozu olması lazım. Mesela Yaz/Kış/Bahar indirimleri dışında oyun almıyorum.
Oyuna zam gelmedi ülken batıyor. Oyunlarda dolar ve euro üzerinden fiyatlandırıldığından. Yabancı için 30 dolar olan bir oyun senin ülkende yaklaşık 600tl falan oluyor. Buna vergi cart curt da biniyordur oluyor 800 tl.
Bu gidişe dur diyebilirsiniz 14 Mayıs günü aksi durumda oyunların değil her şeyin fiyatı artmaya ve yakında maaşlarımız bir şey almaya yetmeyecek duruma düşecek. Arjantinden kötü olacağız.
Almadım oynamadım ya 2 kere youtube videolarından bitirdim. Çok pahalı birde eskisi gibi zevk vermiyor oyunlar. Assasins Creed valhalla yı ilk çıktığı anda fulunü aldım hediye bir şey verdi hesapta oyunun içine giriyorsun, yine paralı skin satılıyor. 1000 lira para vermişim birde üstüne skine para mı vereyim.
Bence mevcut asgari ücrete göre fiyatı gayet uygun. Ben ilk çıktığı zaman 250 tl'ye almıştım ve o zamana göre bence daha pahalıydı.
Zamanında 120 ye falan almıştım. Bu fiyata alınmaz
The Legend of Zelda: Skyward Sword HD'e 1249 TL vermiştim, 800 ucuz bile biraz sayılır ama her video oyunu verilen parayı hak etmiyor sonuçta bir oyunun ne kadar iyi olduğunu para belirlemez.
Verilmez ben PS 4 de aldım 300 küsurlu bir fiyata çok beğenmedim de zaten oyun ps4 hâlâ sıkıntılı kasma donma oluyor oyuna bütçe çok ayrılmış belli ama yazık olmuş
Bu oyun ilk çıktığında sorunlarla dolu bir oyundu ve hala öyle olduğu söyleniyor. Bu oyuna ben para vermem.
Veremem ama döviz bazında bu oyunların hakkı bu paralar yani, 100 TL verince yapınca eline 5 dolar geçiyor 😃
Bilgisayar alasım vardı bir sorun var ama ark diye oyun indirimden almıştım oyun almadım diye gösteriyor ama arşivimde var 😕
Valla benim arkadaşlar 1.400₺ bile oyuna para veriyor. Elden ring de 1100 ₺ olmuş. Ortak almasak zor olur
Ben bir oyuna şimdiye kadar 1 lira bile vermedim. Oyuna vereceğim parayı gidee boğazıma harcarım veya garibana yardım ederim.
vermezdim zamanında yanlış hatırlamıyorsam 100-200 arası bir fiyata almıştım sıkıldıkça indirip oynuyorum :)
Vermiyorum. Yetiyor bana oyunlarım. Cities skylines 2 çıkınca onu alırım bi
Verilmez sadece hayali bişeye para ve zaman harcamak... ne bilim anlamsız
O oyuna o para değmez zaten, 249 tl iken almadım o derece
Yok ne vericem ben yapımcı şirketmiyim sanki calışanlarıma maaş veriyorum 😂😂😂
Üzgünüm ama hiç bir oyuna para verilmesi taraftarı değilim
125 TL'ye alan ben.
Bakalım Türkiye'de oyun sektörü nereye gidecek.
Oynadığım tek oyun vardı, Rust. Gerisi önemsiz. Hoş Rust'a da zam gelse de önemsiz.
Ben indirimde 125 tl ye aldım PC yi sattım araba aldım 😂😂
Cuberpunk’ı 2018 sonu beklemeye başlamıştım hala oynayamadım
Ben zamlanmadan önceki fiyatının indirimli halini aldığıma şükrettim şimdi.
Bazı satın almak istediğim oyunlar mevcuttu fakat artık bütçem yetmiyor :(
sen ne diyorsun diablo 4 , 1400 liraya satılıyor
Valla Diablo 4du bekliyorum sanırım 1000 kusur olacak ve alacam tabi :))
Oyuna para vermeyi düşünceme göre saçma buluyorum. Hayatta fazla oyun dönüyor zira.
Güzel oyun değil zaten. Cod WW2 daha çok sarar bundan.
Hayır, normalde zaten oyun oynayan biri değilim
Gelirim iyiyse veririm. 85.000 kazanmam gerek oyuna bu parayı vermem için
Çoktan aldım ki zaten duruyor kütüphanede oynamadığım halde :)
İyice azittilar ben ps4 almıştım 200₺ filandi aldığımda
Bende oyuncuyum eklesene beni?
İstediğin oyun varsa yardımcı olabilirim
beyler cs prime alin ucucak kolay satarsiniz $ veya € bazinda en kotu aldiginiz fiyatin ustune cikar, yedek hesabiniz olur
not. cs>valo (g4y oyunu)
İlaçlı full indir kur bilgisayarına. Al sana bedava.
bilgisayarım kaldırmaz zaten diyerek kendimi avutuyorum
250 liraydı ön sipariş vermiştim 2018 de 😅 oynayıp bitirdim şimdi Rainbow Six oynuyorum
Zamanında çok para vermiştim artık vermiyorum
mümkün değil o parayı verip oyunu alamam
O zaman witcher'a devam...
Oyuna para falan vermem torrentten indiriyorum
oyunlar genel olarak pahalılasmıs
Fazlasını verdim 😂😂🫣
epicte geçen 125tlydi
40 dolar. Pahalı değil ki
Onu bitirdim ya
Ben hiç para vermedim
korsan oynadım bitirdim
daha da oynamam:D