Görev yapmak, serbest takılmak, millete salça olup polislerle uğramak vs… GTA oynarken genelde hangi amaçla oynuyordunuz?

Görev yapmak, serbest takılmak, millete salça olup polislerle uğramak vs… GTA oynarken genelde hangi amaçla oynuyordunuz?

Genelde serbest takılıp, vur kır yapıyordum :D böyle açık dünya oyunlarda kaos yaratmayı ve serbest takılmayı seviyorum, genel olarak bir kısıtlama olmuyor ve dilediğimiz oyunun izin verdiği ölçüde aklımıza geleni yapabiliyoruz :D
genelde bütün hikayesini bitirmek için oynardım bazen sırf manzara eşliğine araç kullanırken radyo dinlemek için. yani keyif için oynardım bazen yan görevleri yapardım. oyunun o zaman daha çok keyfi çıkıyordu benim için.
Ama genel olarak bitirmek için oynardım hile kullanmazdım oyunda.
Çocuk aklım ile Gta vice city oynarken Tommy nin ailesi olduğunu düşünürdüm bagaja falan bir şeyler yapardım rp yapardım kendi halimde 😄
Şimdi GTA5 olsa online da takılırdım veya story mode da ama iyi özellikte bilgisayar yok 😄
Babamla oynardım babam araba oyunları çok sever sırf araba sürmek için oynardı bende oynardım babam normalce araba sürerdi ben ise insanları ezerdim polislerden kaçardım :D
Bak aklıma geldi kardeşim. Sen şimdi baba dedin ya benim babam da oynuyordu arada canı sıkılınca 😄 silah hilesi yazıp çatılarda polis avlıyordu, 5 yıldız polisler gelirdi
Cevap
16Cevap
Görev yapmak için. Sonra da bol bol polis öldürürdüm.
Saydıklalrının hepsini yaptım gta sanandreas da kaç kere bitirdim ne zamAndır oynamıyorum tekrar bitirecektim en son uçakla halkadan geçip baraja atlayıp patlayıcı yerleştiriyoruz orada bıraktım
Vice City başlarda gezerim öyle sonra hikayesini keşfedince müthiş sardı oyun size Tommy diliyle bir replik armağan edeyim : Relax Sunny İngilizce aksanıyla çınlatın kulağınıza keyifli olacak 🇺🇸 🇺🇸 🇺🇸
GTA San Andreas'ı sırf bisiklet hileleriyle gökdelenlerin üstüne uçacak kadar sıçrayabilmek için oynardım. O çatıdan bu çatıya bisikletle uçmak şahaneydi... 😊
Görev yapmak için oynuyordum. Hatta ambulans, polis, itfaiye, pizza görevide yapıyordum. Diğer türlü sıkıcı oluyordu. Bir anlamı olmuyordu
Araba kullanmak, hız yapmak, çatışmaya girmek ve oyundaki diğer karakterleri kızdırmak 😂 görev falan yok bam bam bam
Benim hile açıp çok sadistçe, akıl almaz şeyler yaptığım vardı o oyunda dskxjdj
Bunu oynamayan 90-99 besili insanım demesin
Biraz hikaye ve görev, biraz özgürlük, biraz katliam. :D
Ben genellikle araba kullanırdım insanlara molotof atardım. Birisini duvara yapıştırdım çok komik olmuştu ama bilgisayar da GTA da olmuştu
Eskiden çocukken GTA 4 oynamıştım elime bomba aldım oyunda ki direğe fırlattım direğe çarpıp önümde patladı oyundaki adam duvara yapıştı ve yere düştü ama yanlışlıkla olmuştu oynamayı klavye kullanmayı bilmiyordum
San Andreasta Görev için oynardım ama ryder sonradan * yaptı sattı cj yi
Biz kalleşliği Ryder ve Big Smoke’dan öğrendik kardeş 🚬
İnsanları öldürmek için karakola gidip polisleri öldürüyordum falan zevkliydi
Gece kulübüne gidip paramı boşa harcayıp sonra ortamı yok etmek
İnsanları dövmek için
Polis öldürmeyi zevkli hale getiren oyundur gta
Görev yapmak için oynardım
Görev adamıydım ben.
Oynamadım için açamadım o oyunu
cluba giderdim
Gece kulübüne gitmek
ben ortalığı ana baba yerine çeviririrm