Gamer Oyun oynarken bilgisayar masanızın yerini değiştirmek isteyen anneye cevabınız ne olurdu? FiqHShottFenomen Takip Et Guru Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Oyun oynarken bilgisayar masanızın yerini değiştirmek isteyen anneye cevabınız ne olurdu 🤔#Gamer FiqHShott Oyun oynarken bilgisayar masanızın yerini değiştirmek isteyen anneye cevabınız ne olurdu? Cevapla 8 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61Fenomen Takip Et Master Yaş: 27 4 ay Gamer konusunda 915 cevap paylaştı. İşime yarayacak şekilde fikir verirdim. 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% 4 ay ben oyun oynamam ki odamda da pc masası yok zaten bilgisayarım laptap hep yatağımda debeleniyorum onla 😂 1 2 Yorumla FiqHShott 4 ay Laptap 😄😄 Yorumla merakettimmişte 4 ay 😂😂 telaffuz ettiğim şekil yazmışım 😂😂😂 Yorumla
dionysosjai Takip Et Guru Yaş: 18 , eic 100% 4 ay Valide hanımı odama sokmuyorum böyle birşeye kalkışırsa kızacağımı biliyor. 1 0 Yorumla
ahusiderinn00 Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 98% 4 ay Anne şu oyun bitsin bi dakka yaa filan diye serzenişte bulunurdum 😄 1 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 23 , eic 58% 4 ay Tam zamanı bitanem hadi değiştirelim derim 2 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 4 ay Gamer konusunda 5,3b cevap paylaştı. Öyle bir şey olmaz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İşime yarayacak şekilde fikir verirdim.
ben oyun oynamam ki odamda da pc masası yok zaten bilgisayarım laptap hep yatağımda debeleniyorum onla 😂
Laptap 😄😄
😂😂 telaffuz ettiğim şekil yazmışım 😂😂😂
Valide hanımı odama sokmuyorum böyle birşeye kalkışırsa kızacağımı biliyor.
Anne şu oyun bitsin bi dakka yaa filan diye serzenişte bulunurdum 😄
Tam zamanı bitanem hadi değiştirelim derim
Öyle bir şey olmaz
Acayip sinir olurum
Daha sonra gel 😆