Selam dostlar. Çoğumuzun başına gelmiştir. Misafir çocukları veya yeğenler eve geldikten sonra orada duran bilgisayarı veya sizi onun başında oyun oynarken görür. Ondan sonra kendisinin de oynamak istediğini söyler ve bazen istediklerini alamadıkları zaman hırçınlaşırlar, ağlarlar pek çoğumuz bunu iyi karşılamayabiliriz :D şahsen ben vermemeye çalışıyorum :) peki siz eve gelen misafir çocuğuna veya yeğeninize bilgisayarınızı verir misiniz?
Misafir çocuğu gelip bilgisayarınızda oyun oynamak isterse ne yaparsınız?
Taktik belli bu küçük evcil olgunlaşmamış yavru tırtılları odanızdandef edebilmek için öncellikle kapıya onu cezbedebilcek bir yaprak parçası koymalısınız genelde bu abur cubur ya da daha farklı şeyler olabilir. Sonrasında bunu ona yönlendirmeden önce odanın kapı anahtarını mutlaka alın yönlendirdiğiniz sırada kapıyı kapatıp kilitleyin.
Zamanında az çekmedik o misafir çocuklarından hayır o değil biz de çocuk olduk yalvarırdık bizi de bir yere götürsünler diye yine de götürmezlerdi. Bu çocuklar nasıl geliyordu ben anlamıyorum bir de onlarla biz uğraşıyorduk. 90 ların çocukları milenyumlulardan az çekmedi ya ben bunu bilir bunu söylerim. 🙋♀️
Yeğenim o zamanlar 7 yaşında mı ne bir gün eve geldim ama dış kapıda karşılaştık abimle yeğenimde dönüyor :) selamlaştık bana da hiç bir şey demiyor abim bak allahım ya :D odama girdim ve ne göreyim klavye de 1 tane bile tuş yok ne varsa çıkarmış hepsi masada aısjddas tek tek taktım hepsini ya
bazen kendimin iyi bir insan olmadığımı düşünüyorum :) o yüzden hak etmeyebilirim yani öyle bir şeyi :D bazen yalnız kalıp kendimle konuştuğum zaman sen kötü birisin emre diyorum :D f asdaf
Ben sana klavye alayım vereyım 1 klavye için bu kadar dil dökmeye gerek yok kac paralık klavye yani elimin altında 90 bın tl lik sistem var ama senın yorumlarına baktım aileni bile ağızında sakız yapabilcek kadar aciz bir adamsın bence