Gamer Aranızda valorant oynıyan var mı? 0damlagözyaşı Takip Et Xper 4 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Valorant oynuyor musunuz oynuyorsanız tankınız ne? Güncellemeler+1 yıl Rankınız? Aranızda valorant oynıyan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Eskiden oynardım 0 0 Yorumla
Everglow Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Arada giriyorum, şimdi bıraktım oynamayı. Bronz olacağım fskdj 0 0 Yorumla
C4SANOVA Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Valo değilde genelde efootball 2023 le metin2 oynuyorum arada da lol giriyorum ef2023 tam stres atmalık son dk golü atıyosun gol sevinci yapıyosun kudurtucu :D 0 0 Yorumla
sıkıldımgerigeldim Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Yüklü ama en son 1 sene önce oynadım kimse yok en güzeli 5 kişi oynamak 0 0 Yorumla
vesvesex Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl maalesef turnuvalara hazırlanırken evlilik oldu ayrılmak zorunda kaldım 🚬 0 0 Yorumla
uzaylı_tony Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl ben oynuyordum coluk cocuk küfür edince sildim oyunu rogue company oynuyorum 0 0 Yorumla
IXARESXI Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Oynamam oynayacağım tonla oyun varken orası nanay 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Eskiden oynardım
Arada giriyorum, şimdi bıraktım oynamayı. Bronz olacağım fskdj
Valo değilde genelde efootball 2023 le metin2 oynuyorum arada da lol giriyorum ef2023 tam stres atmalık son dk golü atıyosun gol sevinci yapıyosun kudurtucu :D
Yüklü ama en son 1 sene önce oynadım kimse yok en güzeli 5 kişi oynamak
maalesef turnuvalara hazırlanırken evlilik oldu ayrılmak zorunda kaldım 🚬
ben oynuyordum coluk cocuk küfür edince sildim oyunu rogue company oynuyorum
Hem demir1 hem immo 😇
Oynamam oynayacağım tonla oyun varken orası nanay
Arada giriyorum
elmastı en son
Ben baslıcam nasıl
Kac yas oyunu bu