Gamer 2 ay Aranızda valorant oynıyan var mı? 0damlagözyaşı Takip Et Xper 4 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Valorant oynuyor musunuz oynuyorsanız tankınız ne? Güncellemeler2 ay Rankınız? Aranızda valorant oynıyan var mı? Cevap Yaz 12 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
EverglowFenomen Takip Et Yoda Yaş: 26 2 ay Gamer konusunda 642 cevap paylaştı. Arada giriyorum, şimdi bıraktım oynamayı. Bronz olacağım fskdj 0 0 Yorumla
C4SANOVA Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 82% 2 ay Valo değilde genelde efootball 2023 le metin2 oynuyorum arada da lol giriyorum ef2023 tam stres atmalık son dk golü atıyosun gol sevinci yapıyosun kudurtucu :D 0 0 Yorumla
m vesvesex Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% 2 ay maalesef turnuvalara hazırlanırken evlilik oldu ayrılmak zorunda kaldım 🚬 0 0 Yorumla
uzaylı_tony Takip Et Guru Yaş: 26 2 ay ben oynuyordum coluk cocuk küfür edince sildim oyunu rogue company oynuyorum 0 0 Yorumla
sıkıldımgerigeldim Takip Et Xper 5 Yaş: 23 2 ay Yüklü ama en son 1 sene önce oynadım kimse yok en güzeli 5 kişi oynamak 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 2 ay Gamer konusunda 4,8b cevap paylaştı. Eskiden oynardım 0 0 Yorumla
IXARESXI Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% 2 ay Oynamam oynayacağım tonla oyun varken orası nanay 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Arada giriyorum, şimdi bıraktım oynamayı. Bronz olacağım fskdj
Valo değilde genelde efootball 2023 le metin2 oynuyorum arada da lol giriyorum ef2023 tam stres atmalık son dk golü atıyosun gol sevinci yapıyosun kudurtucu :D
maalesef turnuvalara hazırlanırken evlilik oldu ayrılmak zorunda kaldım 🚬
ben oynuyordum coluk cocuk küfür edince sildim oyunu rogue company oynuyorum
Yüklü ama en son 1 sene önce oynadım kimse yok en güzeli 5 kişi oynamak
Hem demir1 hem immo 😇
Eskiden oynardım
Oynamam oynayacağım tonla oyun varken orası nanay
Arada giriyorum
elmastı en son
Ben baslıcam nasıl
Kac yas oyunu bu