Gamer Valoranta giriyorum ama üstte beyaz bir yer kalıyor ve valorant yazısı var sağ sol köşeleri de siyah tam olarak girmiyor nasıl düzeltebilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl sorunu çözdüm alt ve enter bastım bilmeyene yardım edim bana eden olmadı jefıoewuhyfgn Valoranta giriyorum ama üstte beyaz bir yer kalıyor ve valorant yazısı var sağ sol köşeleri de siyah tam olarak girmiyor nasıl düzeltebilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Mario45 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Gamer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Alt-enter işe yaramış sanırım, yaramadıysa başka çözüm önerisi sunacaktım ama gerek kalmamış :D 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Silip yükleyin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl denedim olmadı ama sorunumu çözdüm alt+enter yapıp
çirkinkalplinsan Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Ben gelecekten geldim bana da @alyaasas söyledi cfhgfchg alt + enter yapınca düzeliyormuş ¢ 0 2 Yorumla Soran +1 yıl teşekürlerr yaaa güzel kalpli insan çirkinkalplinsan +1 yıl Ne demeek 🍃
IXARESXI Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Direkt oyunu sil ve kaç bence 0 2 Yorumla Soran +1 yıl nereye kaçıcam kaçıcak yer yok Yorumla IXARESXI +1 yıl Banaa Yorumla
Black_jack42 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 81% +1 yıl Volarantta neymiş ki merak ettim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl silah oyunu. d sende oyna harika Yorumla Black_jack42 +1 yıl Dur bi bakim bakalım Yorumla
_PlatenisTaken_ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sistemin ne 0 7 Yorumla Soran +1 yıl anlamadım nasıl Yorumla _PlatenisTaken_ +1 yıl Bilgisayar sistemin Yorumla Soran +1 yıl masa üstü pek anlamıyorum sistem felan ama. d Yorumla _PlatenisTaken_ +1 yıl DC var mı senin ordan bakivereyim Yorumla Soran +1 yıl bir bildiğin var mı ya Yorumla _PlatenisTaken_ +1 yıl Tam ekran mi olmuyo sorunu anlamadım tam olarak Yorumla _PlatenisTaken_ +1 yıl Rank ne senin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Alt-enter işe yaramış sanırım, yaramadıysa başka çözüm önerisi sunacaktım ama gerek kalmamış :D
Silip yükleyin
denedim olmadı ama sorunumu çözdüm alt+enter yapıp
Ben gelecekten geldim bana da @alyaasas söyledi cfhgfchg alt + enter yapınca düzeliyormuş ¢
teşekürlerr yaaa güzel kalpli insan
Ne demeek 🍃
Direkt oyunu sil ve kaç bence
nereye kaçıcam kaçıcak yer yok
Banaa
Volarantta neymiş ki merak ettim
silah oyunu. d sende oyna harika
Dur bi bakim bakalım
Yaaa sen valorant mı oynuyosun
Sistemin ne
anlamadım nasıl
Bilgisayar sistemin