Gamer Steam seviyesi sizin için önemli mi? Menethil Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bildiğim kadarıyla tek ekstrası listeye daha fazla arkadaş ekleyebiliyor olman. Onun dışında bişeyi yok. Pek ihtiyaç hissetmedim artırmaya. Steam seviyesi sizin için önemli mi? Cevapla Sevgi Soruları Steam Hakkında Sorular Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Benim için önemli değil 1 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 928 cevap paylaştı. Hayır daha çok istediğim oyunların olup olmaması benim için daha önemli 1 0 Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Yani bir karizman olmuyor sonuçta umrumda da değil en şovumu oyunlarda yaparım 1 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Steam değilde Lig benim için önemli. 1 3 Yorumla Menethil +1 yıl Lig derken ne ligi? Yorumla dionysosjai +1 yıl Derece olur ya bronz altın platinum falan. Yorumla Menethil +1 yıl İşte nerenin ligi o? 😅Neyse önemli değil. Oynadığın oyunda ilgiliysen, derecelide yükselmeyi seviyorsan devam. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Özelleştirmek için evet önemli daha fazla özelleştirme alanı açılıyor. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Benim için önemli değil
Hayır daha çok istediğim oyunların olup olmaması benim için daha önemli
Yani bir karizman olmuyor sonuçta umrumda da değil en şovumu oyunlarda yaparım
Steam değilde Lig benim için önemli.
Lig derken ne ligi?
Derece olur ya bronz altın platinum falan.
İşte nerenin ligi o? 😅Neyse önemli değil. Oynadığın oyunda ilgiliysen, derecelide yükselmeyi seviyorsan devam.
Özelleştirmek için evet önemli daha fazla özelleştirme alanı açılıyor.
Hayır değildir
Gereksiz sanal rozet ve etiketler.
degilll