Bakalım Ne kadar bilginiz var ölçmek istedim size steami soracam bugün sizce steam nedir? Kızlar özellikle cevap versin biliyor musunuz ne işe yaradığını erkeklerde cevap verebilir bu arada
bilenler ne kadar kullanıyor bana steamin tam olarak ne olduğunu açıklar mısınız...
bugün indirimlere göz at tüm cs serisini portal serisinin bulunduğu valve paketi 35 lira 106 liradan 1 aralığa kadar tüm oyunların fiyatını düşürdüler bence göz at kaçırma gta serisinin toplamını 15 liraya aldım az önce nostalji yapmayı düşünüyorum (gta 5 hariç tabi ) :D :D
@pantyhosenylon Steam Yayım ve Destek Teknolojisidir! Steam'ı Pc'ye Kurup Elinizdeki Orijinal Oyun CD-Key'leri İle Sisteme Üye Olduğunuzda Orijinal Versiyonlarına Sahip Olduğunuz Oyunlar Sistemnize Download Edilir Oynamaya Hazır Hale Gelir. Serverdan Güncellemeleri Takip Edip PC'ye Kurar Düzenli.
@pantyhosenylon Şimdiye Kadar 3 Oyun Laptopu Eskittim. Şimdide 1 Tane Var Araba Parası Verdim Daha Kullanmak Nasip Olmadı. Ne Steam'ı Ne de Oyunları Bana Anlatma.
ha evet doğru aklına gelebilecek tüm oyunların indirmeye sunulduğu dijital platformdur belli ücret karşılığında oyunları satın alıyorsun ne zaman indirmek istersen her hangi bilgisayara indirip oynama sunuyor
Gta serisini aldım 15 lira ya oynarım gtanın nesli tükenmez nostalji yapmak güzel bakıyorum oynayabileceğim oyunlara göz atıyorum bende gta yı kesin oynarım ama :D :D
bende karar vermedim 100 liralık oyun bile yarı fiyatına düşmüş alamıyordum şimdi de karar veremedim adam gibi oyunların fiyatı düşmesi güzel tırt değil ucuzlayanlar adam gibi hep güzel yani ocak ayına kadar uzasa iyi de 1 aralıkta bitiyor elini çabuk tut bence sonra aynı paraya alamazsın
1 aralığa kadar çoğu oyun yarı fiyatına gta serisinin (gta 5) hariç tüm oyunu 15 liraya satın aldım normal fiyatı 80 lirada kadar bir şey alıyım da oynamasını bilmiyorum zor cs go oynaması hep vurulurum deli olurum ben sonra :)
sağol reis 47 tane oyun oldu steamim de istediğim zaman indirir oynarım nede olsa değerlenir bu oyun cs go oynadıkça kupon düşüyormuş biriktirip oyun alınıyormuş bilgin var mı :)
öyleymiş bakalım iniyor half life var tüm oyunları iyi ya özlemişim gta larda var beni uzun süre idare eder portal falan var yeter bana :) orjinal oyunum oldu iyi oldu ya :)
En İyi Cevaplar