3 senede 30 oyun çıkarmışlar ve büyük oyunları dediğimiz Watch dogs legion, Ghost Recon Breakpoint gibi oyunlar metacriticte yerin dibine geçmiş. Ubisoftun bana kalırsa en büyük problemi kaliteli işler yapmıyolar mesela Rockstar şirketi 1 oyun yapıyor tam yapıyor Rdr 2 ve Gta 5 gibi. Ubisoft artık Far Cry ve Assasin Creed serilerine ağırlık vermeli.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bence genel zaman içerisinde değerlendirirsek çok iyi işler başarmış bir firma. Ayrıca R6 serisini falan da göz önünde bulundurmak lazım bence. Origins oyunun da Yılın oyunu seçildiğini falan unutmamalıyız.
Saçmaladıkları doğrudur zaman zaman ama iyi oyunlar yapıyor yine de bence :D
r6 çıkalı 8 sene oldu ubisoftun 8 senede ooo yaptığı oyununu hatırlamıyorum
8 sene olmuş ama Popüleritesinden bir şey kaybetmiyor. origins 2017 de sanırım yılın oyunu seçildi 2018 de bafta ödüllerinde 3 ayrı ödül aldı bu bir başarı değil midir :D
aynı şekilde 2018 de oddysey the game awards da yine aday olmadı mı
2020 de Valhalla ( The Game Awards adayı yine )
bu sene de 2022 en iyi oyun etkinliklerinde en iyi strateji ödülünü alan oyun da Ubisoftundu mesela
Mario + Rabbids Sparks of Hope
tabi ki insanların genel olarak tercih etmeyeceği tarzda oyunlar da olsa bunlarda firmanın başarıları.
2020 de yılın en iyi oyunlarında yine
en iyi aksiyon ve macera oyunu Watch Dogs: Legion seçildi. ( GameScom)
bunları da başarı olarak nitelendirebiliriz diye düşünüyorum farklı ödül etkinliklerinde hemen hemen her yıl aday çıkarıp genel olarak bazı dallarda ödül alan bir firma.
Bu sene yeni bir oyunu daha çıkıyor aydınlığa gidiyor bence daha oyunu görmedik ama beklentilerim büyük
Assassin's Creed Mirage 😎
Son bu korsanlı oyun çıkardılar. Oyun assasin Creed black flagin grafikleri gelişmiş halı. Yeni bir eklenti içerik online tarzı yok. Çok saçma hamleleri var ubisoftun
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!