AC serisinin son oyunlarının fiyatlarını 700 liraya çıkarmış Ubisoft. Henüz AC Mirage almamıştım daha vakti var nasıl olsa diye, şimdi görüyorum ki fiyatı 2 kat artmış. Keşke alsaydım. En son satın aldığımda Ubisoft üzerinden geri iadesi de yapılmıyordu Türkiye için, o da ayrı bir problem. Gitgide soğutuyor kendinden.
Valhalla zaten çok garip geldi bana sevemedim onun hikayesini ama diğerleri güzel yakında zaten Mirage çıkıyor o da herhalde 1000 TL ye satılır diye düşünüyorum
Valhalla’yı ben de bitiremedim, çok zevkli değil. Mirage erken siparişe Ubisoft’da çıkmıştı aslına bakarsan 350 liradan, daha çok vakit var nasıl olsa alırız diye almamıştım, keşke alsaydım. 700 lira şu an. Erken siparişten açık Ubisoft üzerinden.
Epic games’de henüz satışa çıkmadı Mirage, kaç liradan gelicek belli değil. Bitek Mirage lazım bana, diğerlerini almıştım. Daha ucuzdan gelirse oradan alırız.
mirage zaten cikmadi ben digerleri icin demistim.. bak sana söylüyorum 500 600e giris yapar.. 1 yil icerisinde iste valhallada oldugu gibi 2 oyun 1 oyun fiyatina gibi kampanya yapilir.. 2023 kara cumada 200lu fiyatlara iner
Hmm %20 indirime girse bile yeter ta. Bazen erken siparişe özel indirim yapıyorlar. Hatırlıyorum Valhalla’yı 107 liradan almıştım çıktığı zaman. Şimdi 500 e normal gözüyle bakıyoruz hey gidi. Aynen, Epic daha avantajlı gözüküyor şu an için.
Hahaha orası doğru tabi, ama çoğu firma Türkiye için dolar kurunu çok yükseltmeden sabit tutuyor çünkü büyük bir oyuncu kitlesini kaybetmek istemiyorlar. Aynı şeyi yapabilirlerdi. Yapmamayı, yükseltmeyi tercih etmişler.
Onlarda mecburen yapmak zorunda kalıyor steam türkiye fiyatlandırmasında gördün yabancıların hepsi türkiye üzerinden aldılar. Kısaca özet şu bize oyun oynamak haram kardeşim 😆😆