Seni havalara uçuracak o oyun hangi oyun?
Pc’de çok fazla şey çıkıyor 2023’de ama onları bi şekilde, zamanı gelince kendim eklerim kütüphaneye. Birisi konsolda Pokemon Violet & Scarlet hediye etse keşke mükemmel olurdu.
Pc’de çok fazla şey çıkıyor 2023’de ama onları bi şekilde, zamanı gelince kendim eklerim kütüphaneye. Birisi konsolda Pokemon Violet & Scarlet hediye etse keşke mükemmel olurdu.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Genel olarak sevdiğim oyunlar
Ghost of Tsuhima. PS5 de var ama PC ye gelmedi hala. O oyunu çok istiyorum. d
Onu ben de çok istiyorum. Pc ye gelse süper olur. Ya da birisi PS5 hediye etse, bak o daha da güzel olur 😂
Jusjsja ben PC seviyorum. Klavye Mouse. Bir de Rdr2 online ve GTA online oynuyorum sadece hesaplar fullendi. Yine de oynuyorum. Rdr grafik, GTA da içerik bolluğu sarıyor. d ps5 de plus alman lazım o yunlar pahalı valan riskli iş. d
Hocamın yemişim onun pahalılığını ya. Her şey pahalı. Ben de yıllardır PC’den oynarım PS olmadı hiç, ama şu son dönemde bi gamepad aldım Uncharted ve 1-2 farklı desteği olan oyunu da gamepad ile oynayıp bitirdim, alıştıktan sonra ayrı bir zevk gerçekten. Fifa dışında da kol ile gayet zevkli olduğunu öğrendim 😂 En ucuz konsol diye Nintendo aldım her şey dolar üzerinden, Türkiye’de marketi yok. O yazdığım oyun da 120 dolar iki oyun bir arada. Hani para kazanıyorum çok şükür alırım bi şekilde ama koyuyor be arkadaş 2000 lira ediyor 😂 fenaa. Haa bi de online bağlanmam için Nintendo online’a aylık 4 dolar ödemen lazım. O sakız parası oldu artık diğerlerinin fiyatı görünce 😂
Doğru diyon kdkks ama benim ilerde evlilik planım var parayı çar cur etmiyorum PC iyi şimdilik kdkks. Şey var fitgirl-repacks bütün oyunların repack korsan halı var para vermeden indiirp bitiriyorum kdjjdkd
Alan Wake ve Cypherpunk gelsin isterdim bedavadan. Witcher'da merak ettiklerim arasında ¢
Call of Duty serisi ve Assassin's Creed serisi 😄
Oynadim çoğunu bir sekilde buluyorum.
Pokemon🥲
Sanalika