Sizce bir gamer'a alınabilecek en iyi hediye nedir?

Mousepad ve klavye olabilir. Benim şu an ihtiyacım olan temel şeyler onlar çünkü fdsgvfd. Ama profesyonel bir oyuncuysa ve yayın açıyorsa rgb'li kulaklık, klavye ve mouse'un ona katkısı çok büyük olur.
Tabi en güzel ve özeli de kulaklık olur bence. Çünkü kulaklığı sadece oyun için değil, müzik dinlemek ya da dizi/film izlemek için de kullanabilir. Sonuçta hiçbir gamer sadece oynadığı oyunlardan ibaret değil. Bir sosyal hayatı, insan ilişkileri ardır diye düşünüyorum ☾
Çok güzel düşünmüşsün:)
Kesinlikle herhangi bir oyuna ait figür. Hem fiyatları pahalı değil hem akla fazla gelmez hemde her baktığında seni hatırlatır. Erkek arkadaşım ilk tanıştığımızda bana en sevdiğim oyunun figür setini almıştı RTX3090 alsa okadar sevinmezdim.
En güzelini yapmış:)
Şöyle bir şey yapabilirdim. Kostüm partisi ve herkes istediği ve sevdiği karakter gibi giyinirdi.. Sonra beraber oturup oyun oynardık. En güzel hediye sevgi zaten. Almam gerekseydi en iyisinden bir gaming kulaklık alırdım.
Bana bi bluetooth kulaklık 😀
Fhdjjfjdjf aaa ayıp ettin hemen fhdjd
Bir sürü şey olabilir klavye mouse seti veya iyi özellikte toplanmış bilgisayar seti kulaklık gibi şeyler olabilir veya oyun olarakta hediye verilebilir
Cevap
15Cevap
Oyun figürü
Kesinlikle kulaklık ve mause evde ki gamer var. ya da yüksek performanslı monster bilgisayar olabilir.
Sen bu işi biliyorsun be abla 😀 alsana bana da shsshsh
Vala benim olanlara babam aldı 😂😂
Oģlanlara*
Bana da bana da 🤪🤣
Adam sadece torunlarına çalışıyor😂😂 bende telefon istedim yok dedi😂😂
Ayıp yaa insan kızına da alır 😀
6 torununa aldı hemde iPhone banada al dedim ama samsung s22 olmaz dedi. 😂😂 Ayy babamı şikayet etmiş oldum yazıklar olsun bana😂😂
Yazıklar olsun 😀 eheh.
Olmasin yaa kıyamam ona ben ama banada alabilirdi😂😂🤪
:)
Bir oyuncuya verilecek en güzel hediye, ömür boyu sadık bir duo olmaktır. Fare kırılır, ssd'nin ömrü biter. Duoluk ömür boyu olmalı. Benim kimsem yok diye Valheim, Brawlhalla, Dst oynayamıyorum.
Valheim oynarız ya:) sıkma canını.
Biri bana zowie fk2 hediye etse iyi olabilirdi benimki eskidi :D
Zowie ec2a da bana dksjsksl
Valla fiyatlar saçmalamış bileydik 2 3 tane alırdık sdfga
En sevdiği oyuna dair hatıra olarak saklayabileceği bir ürün çok güzel olabilir. Misal bir figür gibi..
Konuya çok uzağım o yüzden hediye alamam ama birkaç saat yalnız bırakabilirim. Bence bu da güzel bir hediye. Sonuçta bir köşede ilgi beklemek de var. 😏
klavye mouse kulaklık seti
ama eğer bu gamerin ekran kartı yoksa bu setin hiç bir anlamı yoktur :D :D
Ekran kartı mutlu ederdi 😅 ama son çıkanlardan değil
Sosyal aktivite biletleri. İnsan içine karışması için güzel bir fırsat olur.
Bu gamer olayı bana çok boş geliyor o yüzden zahmet edip hediye falan almam gitsin işine gücüne baksın ya o ne öyle bütün gün pc başında
7.1 kulaklık olabilir
Kulaklık, oyun, monitör olabilir.
Işıqlı mışıqlı.
Işıklı falan sana iyi gider ama. :)
Bir de gamersin ya daha havalı olursun. :)
Havalı olmak için ışıklı kulaklığa ihtiyacım yok 😋
Biliyorum her türlü havalısın zaten. :)
Havasını yediğim be.😀
Ama sana yakışıyor havalı olmak. ❤️
😋
Hayaller rtx 3090ti.
Hayatlar gamer mouse pad..
monitör olabilir
bir de kulaklık
Daha iyi bir oyun bilgisayarı.
Neyi eksikse o olur 😌
Şöyle ışıklı mışıklı bir kasa 😂