Dizi, satrançla ilgili her şeyi tamamen doğru anlatmış. Film tadında ilerleyen mini bir dizi olduğunu söyleyebilirim yavaş tempolu ilerlese bile sizi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Hikayesi baştan aşağıya çok etkileyici. Çok Akıcı bir dizi muazzam bir dram hikayesi olmuş gibi <3 bayıldım kısacası ben de sizi gibi diziye yiaa <3
yuppiiii bakış açımız duygu düşünce yapısı dizi tarif etme şeklinde aynı çıkması bayağı hoşuma gitti çok güzel tarif ettiniz ben de aynı şekilde düşünüp katılıyorum size
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Hayır üzmedim bu arada kızma birader de çok şanslıyımdır 😂
kizma birader sans oyunu. risk sevenlerin oyunudur kizma birader. bundan daha havali ne olabilir
neden bu oyunun adı kızma birader
neden kızma amca değil yani
Her ikisini de oynadım, oynuyorum.
Kimseyi üzmedim.
Bende satranç oynayanları GO oynayanlar için üzüyorum
milyoner trilyoner oyna
Oyunun adına bayldmm
hangi oyunun
Ah be eskiden ne oynardık
Benimle oynayacak biri yok çok severim bu oyunu
Alakası bile yok oyunla
hepsini severek oynadım
Sen ne istiyorsan diğeri
satranç tercihimdir
İki oyunda güzel
severdim kızma biraderi
ben unuttum bu nasıl oynanıyodu yaa 😂
Satranç <3 The Queen's Gambit
O diziye bayılıyorm
Dizi, satrançla ilgili her şeyi tamamen doğru anlatmış. Film tadında ilerleyen mini bir dizi olduğunu söyleyebilirim yavaş tempolu ilerlese bile sizi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Hikayesi baştan aşağıya çok etkileyici. Çok Akıcı bir dizi muazzam bir dram hikayesi olmuş gibi <3 bayıldım kısacası ben de sizi gibi diziye yiaa <3
Erkeklern arasnda kızıl bir cicek gibi görünüyor dizi de kadına bayılıyorm imajına cekik gözlerine bence balıga benziyor
yuppiiii bakış açımız duygu düşünce yapısı dizi tarif etme şeklinde aynı çıkması bayağı hoşuma gitti çok güzel tarif ettiniz ben de aynı şekilde düşünüp katılıyorum size
satranç tercihim
Satranç.
İkiside vasat
uno daha güzel