Geceleri oyun oynamadan duramıyorum biraz ara verip oyunu bırakmak istiyorum fakat yapamıyorum 🙈🤎

Geceleri oyun oynamadan duramıyorum biraz ara verip oyunu bırakmak istiyorum fakat yapamıyorum 🙈🤎

Eğer oyuna bağımlı biri isen çok zor özellikle. Yani birde bu oyun sevdiğin bir oyun ise bırakmak özellikle daha zor diyebilirim. Bence aşırı bağımlı olmakta iyi değil oyunlara falan ya. Oynarsın ama öyle sık değil abartmamak şartı ile. Gerisi aşırı bağımlılığa girer bence. Oda hiç mi hiç iyi değil diye düşünüyorum.
Eğer oyuna bağımlı biri isen çok zor özellikle. Yani birde bu oyun sevdiğin bir oyun ise bırakmak özellikle daha zor diyebilirim. Bence aşırı bağımlı olmakta iyi değil oyunlara falan ya. Oynarsın ama öyle sık değil abartmamak şartı ile. Gerisi aşırı bağımlılığa girer bence. Oda hiç mi hiç iyi değil diye düşünüyorum.
Zor değil aslında bir kaç süre sonra sıkılıyorsun zaten
Ama bağımlı olanlar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim ne yazık ki bağımlılar başından kalkmak istemiyor 😂
Güzel oluyor ama arada boşlamakta gerekiyor gerçekten.
Cevap
11Cevap
Çünkü oyun oynamayı seviyorum. beni az da olsa hayattan uzaklaştırıyor ve hayal dünyasının içine sokuyor. bu yüzden sorunlardan uzaklaşmak ve 2-3 saat sadece oyun oynamak eğlenmek beni mutlu ediyor. tıpkı film izlemek gibi. çok güzel bir aktivite benim için.
@Elenìel iyi akşamlar, sitede yeniyim ben. Burada bir soru sordum da kaldırıldı, xper puanım da yetmediği için kimseye ulaşamadım. Erkeklere soramıyorum dalga geçerler diye. Mesaj yoluyla ulaşır mısın? Bir kıza sormam daha doğru diye düşünüyorum.
bırakılıyor ya çok oyun oynadığım dönemler oluyor sonra bayıyor bırakıyorum haftalarca aylarca oynamıyorum ama tamamen bırakacağımı sanmıyorum
Geceleri oyun oynamak nedense bana daha cazip geliyor. Ne bileyim bir pubg, mobile legends daha çok sarıyor.
Ben de aynısını sigara için düşünüyorum 😃
stres atıyoruz da ondan
Benim başım cok cabuk ağrıyor bırakabiliyorum
Bende oynayacak oyun bulamıyorum
Alkolü bırakmak neden bu kadar zor peki
Hangi oyunu
Ne oynuyosun
Özenti olduğun için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?