Gamer Hangi kulvarın oyuncususun? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ahh ülke şartlarından dolayı mecbur mobile kaldık.🙄 PC Mobil PS Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi kulvarın oyuncususun? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Bilgisayar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne oynuyorsun knk
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl PC Kafidir 2004-2005'ten beri hayatımın en az 1/3 ini pc ye gömmüşümdür herhalde. 1 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl PC oyuncusuyum mobil de oynarım ama PC kadar değil 1 0 Yorumla
Elenìel Takip Et FenomenYoda Yaş: 24 +1 yıl Gamer konusunda 379 cevap paylaştı. şu an mobil oynuyorum 😊🤎 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Hangi oyun☺️ Yorumla Elenìel +1 yıl Mobilden mobil legends ve pubg oynuyorumm🙊 Yorumla Soran +1 yıl Bende pubg oynuyorum, beraber oynayalım mı desem abazan deyip reddedecegin için hiç öyle bir teklif yapmayacağım 😌 Yorumla Elenìel +1 yıl Yok yok neden oyle diyeyim Şu an işlerim yoğun oynamaya pek vakit bulamıyorum. Aklımdasın ama oynarız illaki 😊 Yorumla Soran +1 yıl Peki öyle diyosan ısrar etmicem ben ☺️ Yorumla
Kimbukimberly Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 49% +1 yıl Gamer konusunda 790 cevap paylaştı. Pc oyuncusuyum. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bilgisayar
Ne oynuyorsun knk
PC Kafidir 2004-2005'ten beri hayatımın en az 1/3 ini pc ye gömmüşümdür herhalde.
PC oyuncusuyum mobil de oynarım ama PC kadar değil
PS4 oyuncusuyum
şu an mobil oynuyorum 😊🤎
Hangi oyun☺️
Mobilden mobil legends ve pubg oynuyorumm🙊
Bende pubg oynuyorum, beraber oynayalım mı desem abazan deyip reddedecegin için hiç öyle bir teklif yapmayacağım 😌
Yok yok neden oyle diyeyim Şu an işlerim yoğun oynamaya pek vakit bulamıyorum. Aklımdasın ama oynarız illaki 😊
Peki öyle diyosan ısrar etmicem ben ☺️
Pc oyuncusuyum.