Tam oyuna başlarken mesaj atsalar oyundan çıkar mısınız yoksa devam eder misiniz?

Tam oyuna başlarken mesaj atsalar oyundan çıkar mısınız yoksa devam eder misiniz?
Evet bende sinir oluyorum yani oyundayken iki de bir mesaj gelmesine. bu yüzden oyun oynarken genelde telefona bakmıyorum hiç sadece oyun ile ilgileniyorum ve uzun saatler oynadığım için genelde oyuna odaklanmış oluyorum sadece. veya arkadaşım yazarsa oyunda olduğumu ve daha sonra tekrar mesaj atması gerektiğini söylüyorum. zaten genelde pek mesaj atan olmadığı için sorun olmuyor benim için.
Oyunda mesaj mi? Israrla yazılan tekrar mesaji biraz ayar oluruj evet ki örnek vermek gerekirse car Parking Multiplayer oyunun da çok mesaj atılıyor ama herkes kafasına göre konuşuyor kimse kimseyi tınlamıyor yani neden velet çok var çünkü durup dururken birbirlerine sövüyorlar oyun öylelerini banlamasi gerekiyor
Cevap
18Cevap
Hayır olmam zaten bana çokta mesaj gelmez en fazla oyundan veya babam kaç ekmek bir şey lazım mı diye sorar 😄
Böyle bir derdim yok neyseki mesaj atanım yok fskjd
Kimin attığına bağlı olarak değişir belki sinirlenirim belki sinirlenmem
Oyunda cikmam gec cevap veririm ya da oyunum bitince cvp veririm
Uygulamaları askıya alıyorum. Bildirim vs gelmiyor.
Zaten hep aynı şeyler konuşuluyor sürekli sürekli sıkıyor
sevdiğim kızsa olmam değilse dellenirim evet
Önemli değilse çıkmam. Sessize alıp sonra oynuyorum, çıkınca dönüş yaparım zaten.
Karşı cins ise sikinti yok😂
Rahatsız etme modunu açıyorum
Bildirimleri kapatır oynamaya devam ederim
bu yüzden telefondaa oyun oynamayı sevmem
Çok konuşan arkadaşlarını sessise alabilirsin.
Oyun bitene kadar bekler
Pubg bitmedi mi yav
Oyun da oynamam mesaj atanım da yok oh mis
Bildirimleri kapatırım ben
Hayır kızmam
Kişiye göre değişir
Yoluma bakarım
Evet
çıkmam
yooooo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?