Oyun oynarken gelen mesajlara anında cevap verir misiniz?

#FelFire
#Gamer
Oyun oynarken gelen mesajlara anında cevap verir misiniz?

#FelFire
#Gamer
Ben bu gamer muhabbetlerini, oyun bağımlılığını anlamıyorum, anlam veremiyorum gerçekten. Öğrenciyken çok fazla oynardım vaktim olurdu ama yine de bu denli bağımlı değildim. Umrumda olmaz yarıda keser giderim oyunu.
Oyun oynamayı çok severim fakat mobil ve online oyunları hic sevmem dolayısıyla ps5 veya PC de oyun oynarken biri arayıp mesaj atarsa oyunu durdurup nedir diye bakıyorum.
Kimin attığına göre değişir pes oynarken o zamanki sevgilim aradığında herseyi bırakıp dışarı çıkıp konuşmuştum 😂 tabiki arkadaşlar ile biraz sorunlar olmustu 😂
Cevap
18Cevap
Oyun bittikten sonra dönüyorum ya da eğer çok hızlı yazacağım mesajsa o an yazıyorum
Hayır, oyun oynarken mesajlara pek bakmam. Ancak erken ölürsem falan..
Veririm , ararlarsa açarım , kalkıp kahve yaptığım bile oluyor.
Ölürsem tekrar açarım alt tarafı oyun
Ne mutlu size 😂
Hayır oyun moduna alıyorum oyun sonu ancak bakarım mesajlara.
Sevgilimse işi gücü bırakır cevap veririm veya benim için önemli biriyse. Diğer türlü sanmıyorum cevap vermezdim hemen.
yaw adamın içkisi alkolü yok bi oyunu var sdfascsdcfa
duruma göre değişiyo anında bakma konusu çok sevdiğim biriyse bakarım :P
Mesajı atan kişi oyundan daha eğlenceliyse tabikide cevap veririm, oyunu bile bırakırım. Aksi durumda beklesin yani kim olduğuna bağlı😅
Hayır, dün bi mesaj geldi oyun sırasında bildirimi kapattım hemen sonra unutmuşum mesaj geldiğini sonraki gün gördüm mesajı öyle cevap verdim
hayir vermem oyun daha önemli oluyo bu yüzden ayrildigimda olmustu sürekli yaziyodu oyun oynama benle ilgilen diye engelledim
Hiçbir oyun bana mesaj atan insandan önemli olamaz. Mesaj atan insanlara kısa zamanda cevap vermeye çalışırım daima.

Şöylesi nasip olur mu bee.
Oyun oynarken telefonu çok göz önüne koymuyorum ve çok acil değilse hemen dönmem.
Yok vermem konsantrasyonum bozulur. O yüzden oyun oynamıyorum
Hayır, özellikle de poker masasında kapışırken arayanı engellerim iyi bilirsin :P
Yengeden mi geldi bu mesajlar 😬😬, anında yok ya cevap veremiyorum🤣🤣. Napim ama zırt pırt durdura durdura oyun oynanmıyor ki
Anında cevap veren gamer değildir
Hayır, vermem: Oyun oynamazken de vermem ki... Bi yolda - Bi uyumadan önce telefona bakıyorum.
Maksimum oyun anlayışım 101 ve poker. Onu da oynarken birisi yazsa cevap vermek istemem
Önemliyse evet ama önemli değilse istifimi bile bozmam
Tepkisinde haklı kızcağız da işte gamer olunca böyle olunuyor demek ki
Oyun oynarken darlmayın Allah için
Oyun oyna ama ateşle oynama🤐
Kimden geldiğine bağlı mesajın 😅😅
atan kisiye gore degisir
Acil olmayana bakmam bile
Hayır günler bile geçiyor kişiye bağlı
Evet öyle bir becerim vardır 😄
🤣🤣🤣🤣 çok iyi yaaa🤣🤣🤣
hayır
Önemli değil ise niçin boliyim ki oyunu.
Yok kimse mesaj atmaz.
Caner sevgili büyük sıkıntı yaa
Evet hepsine cevap veririm. Çünkü oyun oynamam
Kimin attığjna göre değişir
Oyun oynamıyorum
Oyun oynamayı bırakalı çok oldu
sadece sevgilime veririm
Hayır veremem
Değerli biriyse evet
Yazan kişiye bağlı
Vermem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?