Gamer Bilgisayarda oyun oynarken telefondan gelen mesajlara bakar mısınız? FiqHSHoT Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Bilgisayar da oyun oynarken telefondan gelen mesajlara bakar mısınız 🤔Bana tek gelen mesajlar ya Discord ya da KS den 😄😇 Bilgisayarda oyun oynarken telefondan gelen mesajlara bakar mısınız? Cevapla Bilgisayar Soruları Telefon Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Evet bakarım 1 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Bakarım elbette. :D belki önemli bir şeydir :D oyunu oynarken bakarım hatta tek elimle DC den gelirse de 2 saniye alttab alttab :D 2 0 Yorumla
niger Takip Et FenomenGuru Yaş: 32 +1 yıl Single Player oynuyorsam bakarım ama çevrimiçi moddaysam bakamam. Arama gelirse açmadığım bile olabiliyor. 1 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et FenomenMaster Yaş: 41 +1 yıl Gördüğüm zaman bakarım önemserim çünkü acil bir durum söz konusu olur dikkat ederim her zaman 1 0 Yorumla
wildmoongirl Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 +1 yıl mesaj atacağını bildiğim özel biri varsa bakarım yoksa bakmam oyun bitince bakarım. 🍭 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ksden bildirim geldiğinde bildirim sesi açabiliyor muyuz ki? çünkü normalde sessiz bir şekilde ekranın üstünde beliriyor 1 1 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl Valla telefonun normal bildirim sesinden gelmesi gerekli garip uygulamadan mı giriyorsun yoksa siteden mi? Yorumla
BeratBozkurt Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Telefondan kurtlar vadisi ilk 97'i izlerken bir yandan solitaire oynuyorum laptobumdan. Oyunları bilirim ama aram kalmadı pek. 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1b cevap paylaştı. Kalkıp çay demliyorum , telefonla konuşup mesajlaşıyorum 😂 1 0 Yorumla
theghost278 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Duyarsam bakar geri bırakır devam ederim oyuna kdjxhdb 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Bakarım tabii acil bir durum var mı yok mu diye 1 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bakarım ama biraz geç bakarım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Evet bakarım
Bakarım elbette. :D belki önemli bir şeydir :D oyunu oynarken bakarım hatta tek elimle DC den gelirse de 2 saniye alttab alttab :D
Single Player oynuyorsam bakarım ama çevrimiçi moddaysam bakamam. Arama gelirse açmadığım bile olabiliyor.
Gördüğüm zaman bakarım önemserim çünkü acil bir durum söz konusu olur dikkat ederim her zaman
mesaj atacağını bildiğim özel biri varsa bakarım yoksa bakmam oyun bitince bakarım. 🍭
ksden bildirim geldiğinde bildirim sesi açabiliyor muyuz ki? çünkü normalde sessiz bir şekilde ekranın üstünde beliriyor
Valla telefonun normal bildirim sesinden gelmesi gerekli garip uygulamadan mı giriyorsun yoksa siteden mi?
Telefondan kurtlar vadisi ilk 97'i izlerken bir yandan solitaire oynuyorum laptobumdan. Oyunları bilirim ama aram kalmadı pek.
Kalkıp çay demliyorum , telefonla konuşup mesajlaşıyorum 😂
Duyarsam bakar geri bırakır devam ederim oyuna kdjxhdb
Bakarım. Sonuçta oynamama engel değil 😃
Bakarım tabii acil bir durum var mı yok mu diye
Bakarım ama biraz geç bakarım
Hayır
genelde ilgilenmem..