ben oyun oynarken asla bildirim falan gelirse bakamıyorum ya çünkü kafamı kaldırmıyorum :D

ben oyun oynarken asla bildirim falan gelirse bakamıyorum ya çünkü kafamı kaldırmıyorum :D

Pek oyun oynamıyorum genelde film dizi izlerken bildirim geliyor. Böyle biri üst üste mesaj atıyorsa sinir bozucu olabiliyor o zaman kısa bir süreliğine sessize alıyorum.
Hayır. Bakmam o anda oyuna odaklanırım. Ps4 ya da pc'den oynuyorsam zaten bildirim geldiğinin farkına bile varmam. Çünkü zil sesini kapatma alışkanlığım var neredeyse her zaman telefonumun zil sesi kapalıdır. Telefondan oynarken sinirlerim aşırı bozulur bakmasan bile oyun oynamanı engelliyor sonuçta. Hemen bildirimi silip oyunuma devam ederim.
Cevap
35Cevap
Bakıyorum. Önem durumuna göre ilgileniyorum.
Telefondan oyun oynarken bildirim gelmiyor. Oyun odaklanma diye bir şey açılıyor, o da bildirimleri engelliyor.
Hayır, oyun oynarken ben dışarıya offline oluyorum :D
Ne telefon bildirimi, ne de başka bir şey.. Direk oyuna odaklanıyorum genelde.
Eşim yakınımda iken rahatsız etme modunu açıyorum direkt, çok rahatsız edici
Hayır almamda dün death stranding diye bi oyun aldım telefon çaldı bakmadım gerçekten efsane bi oyun ilk defa bi oyun için telefona bakmadım çok kaliteli
Hayır bakmıyorum, hatta sinir de oluyorum bazen çünkü tam yana kaydıracakken başka bir şeye falan basıyorum 😅😅
Akıllı saatten bakıyorum genelde. Okuldan hocalar mesaj atıyor ya da arıyor cevap vermek zorunda kalıyorum
Oyun oynamıyorum ama bildirimlere bakmıyorum ekrana düsmuyor zaten aramalar bildirimler zaten
Bakmıyorum çünkü her zaman rahatsız etme modu açık olduğu için bildirimler, aramalar görünmüyor. Sadece ben istersem bakıyorum
Online oyunlarda bekleyebiliyorsam bakarim. Normal oyunlar da bildirimlere direk acar bakarim.
Bir ara wpden ariordu bundan 3 4 yil once sevgilim surekli ariodu wp ye girip wp silmisligim bile sonea tele döndü ordan da engelledim. d
Sevgilimden gelirse anca geri dönüş yaparım. Onada bildirim çubuğundan 😄
Bildirime ister istemez bakıyorum önemli olabilir Değilse kaydiriyprum zaten
Akıllı saat var önemli değilmi ona bakıyorum bu yüzden sevgiliyle ayrıldık😃
Oooo mesaj atarım , bildirime bakarım , kalkar kendime çay doldururum :)
Oyun oynamam gereksiz vakit alıyor ama oynasam bakmazdım çünkü oyuna odaklanırdım
Valla sevgili varsa çok problem ediyor ya tamam ben 17 saat oyun oynamış, buluşmamızı unutmuş olabilirim de sen neden ayrılma kararı alıyorsun. Değil mi?
beklediğim bir mesaj yoksa bakmıyorum.
Üstten bakabilirsem bakıyom yoksa yok🙃🙂
Dün baktım normalde oyuna göre değişir
ışık hızında bakar sonra fırlatırım
Oyun oynamıyorum pek, oynasaydım bakardı.
Oyun oynamadığım için sorun yok
Ben oyun oynam bildirimler de sessizde
online oyunsa bakmıyorum
Bakmıyorum maç bitene kadar
Oyun oynarken yarıda bırakır bakarım
Telefonu oyundan oynuyorm
Bildirimlerim tlfondan daha önemli :)
Hayır bakmıyorum.
Oyun oynamadığım icin fikir yok.
Kendimi oyun moduna alıyorum
Hayır
Asla bakmam