Merhaba arkadaşlar online oyunlar da diğer oyuncuları kışkırtan hareketler yapıyor musunuz? Bazen ne gibi Kışkırtma yaptınız en son (Ben Fotoğraflar dan görüldüğü üzere yolu tırla kapattım 😅😂 insanlar zor geçti bazıları şu tırı çekin falan dedi sonra bi oyuncuya çekici ile kapatmasını söyledim sağolsun kapattı zor geçtiler)
Oyunlar da bazen diğer oyuncuları kışkırtan hareketler yapıyor musunuz ne gibi Kışkırtma yaptınız en son?
Yok yapmıyorum. Bence bu çok sinir bozucu. Aynısı şahsen bana yapılsa hiç hoşuma gitmez. O yüzden ben bu tarz şeyler yapmıyorum. Ama yapan insan çok. O tarz sinir bozucu insanlar ile oyun oynamamayı tercih ediyorum. Zaten çok sinirli oluyorum birde bu tarz şeyler yapan biri ile karşılaşırsam hiç acımam engellerim.
Yok yapmıyorum. Bence bu çok sinir bozucu. Aynısı şahsen bana yapılsa hiç hoşuma gitmez. O yüzden ben bu tarz şeyler yapmıyorum. Ama yapan insan çok. O tarz sinir bozucu insanlar ile oyun oynamamayı tercih ediyorum. Zaten çok sinirli oluyorum birde bu tarz şeyler yapan biri ile karşılaşırsam hiç acımam engellerim.
Örnek ne yapardin 😅😉 bu arada benim hareketim nasıl resimde gördüğün gibi yolu kapattım oyuncular arabayla zor geçti mk oyun da öyle bug var ki tiri zorlayınca sadece araba tiri havaya fırlatıyor 😂