Gamer Depo arkası her türlü item teslimatı yapılır! Metin2 oynayanlar var mı :D? Marisen Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor oynayanlar kesin duygusal bir bağ kurmuştur. şu fotoğrafı görünce aklıma direkt depo arkası geldi :D Depo arkası her türlü item teslimatı yapılır! Metin2 oynayanlar var mı :D? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Hiç oynamadım 0 0 Yorumla
KremalıKraker Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl hiç oynamadım bu oyunuayrıca bu oyunun adı neden metin de murat değil :D :D 0 0 Yorumla
TheLastt11 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Metin2 oynayan yeni nesildir, asıl bu söz knigt onlineye ait :D 0 0 Yorumla
SporcuMan18013 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Vaktiyle ömrümüzü çürüttük bu oyunda😀 0 0 Yorumla
AleynaDerenoğlu Takip Et Master Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Hahahaha hangi kafayla böyle bir isim almış ya :D. 0 0 Yorumla
Olgunadam23 Takip Et Guru Yaş: 51 , eic 39% +1 yıl Benim aklıma yasaklanan bir oyun geldi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hiç oynamadım
hiç oynamadım bu oyunu
ayrıca bu oyunun adı neden metin de murat değil :D :D
Metin2 oynayan yeni nesildir, asıl bu söz knigt onlineye ait :D
Vaktiyle ömrümüzü çürüttük bu oyunda😀
Hahahaha hangi kafayla böyle bir isim almış ya :D.
Benim aklıma yasaklanan bir oyun geldi
Hiç oynamadım merak da etmiyorum 🤷
Hiç oynamadım -_-
Yoktur ins