Gamer Oyunda hiçbir işe yaramayıp, "kolaydı, eforsuz" gibi kelimeler kuran arkadaşlarınız var mı? pexie Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor bu valla benim arkadaş.. kill alamaz ama kazanırsak gg, kolay, eforsuz, ezzz, çerezzz falan hep fdhggfdh Oyunda hiçbir işe yaramayıp, "kolaydı, eforsuz" gibi kelimeler kuran arkadaşlarınız var mı? Cevapla Fal Soruları İş Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Evet öyle arkadaşlarım olmuştu :D 0 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Bazen Arena of Valor da denk geliyorum öylelerine 😄 0 0 Yorumla
ViøletéRøsé Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Lol tr serverinde çok var öyleleri ya smurf kasarken oluyor genelde 20 2 gidiyorum karşı lanemdeki adam 2 12 oyun kazanınca ez felan yazıyor wekjxqweqw 0 0 Yorumla
YourCall Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Lol oynarken yapıyorlardı. 2/10 gidiyo, ama takımı kazandığı için gg ez diyodu. Tilt olmuyodum ama ne gerek var 0 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl 5 kill alıp ilk defa öldükten sonra 0 0 3 giden arkadaşım bana kolsuz dedi sence şu kelimeler bana saçma gelir mi. d 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet öyle arkadaşlarım olmuştu :D
Bazen Arena of Valor da denk geliyorum öylelerine 😄
Lol tr serverinde çok var öyleleri ya smurf kasarken oluyor genelde 20 2 gidiyorum karşı lanemdeki adam 2 12 oyun kazanınca ez felan yazıyor wekjxqweqw
Lol oynarken yapıyorlardı. 2/10 gidiyo, ama takımı kazandığı için gg ez diyodu. Tilt olmuyodum ama ne gerek var
5 kill alıp ilk defa öldükten sonra 0 0 3 giden arkadaşım bana kolsuz dedi sence şu kelimeler bana saçma gelir mi. d
Her gün görüyorum baş harfi oc teemo
sende ona gül rezillikten başka bir şey değil bu yaptığı zaten
eğlenmeyi biliyor demek ki