Bedava ID kart geldi nick değiştim abuk subuk konuşuyorlar yaw "pompacı" diye nick mi olur diyorlar 😃 rakipleri kışkırtmak ve troll amaçlı bir şey be shshs

Bedava ID kart geldi nick değiştim abuk subuk konuşuyorlar yaw "pompacı" diye nick mi olur diyorlar 😃 rakipleri kışkırtmak ve troll amaçlı bir şey be shshs

Valorant smurf hesaplarım hep böyle değişik değişik şeyler. Main hesabım oyun nickim JAX ama smurf hesaplarım için mayones ossun mu falan gibi nickler kullanıyorum :D Bazen baya komedisi geçiyor oyunda.
Cevap
5Cevap
Hayır olmadı, olamaz :D
Olmadı olursa da umursamam
Clash of clans oynarken pompacılar diye Bi klandaydım kızın ne işi var bu klanda diyen vardı 😂
bir şey farkettim hiç oyun oynamamışım gamer sevgili yapsam iyi olacak eski çağlardan kalmış gibi hissettim
hayır, pek eleştirici almam ya.. genelde buradaki kullanıcı adım gibi nickler kullanmaya çalışırım :D
Genellikle; DanieleDeRossi, FrancescoToTTi
Tenedose 18 (PUBG)
Ben her yerde bu nicki kullanırım ve hakkını da sonuna kadar da veririm.
Nickim tektir benim istanbluess 😎
Evet oda benim gamer bayanım 😀
Hayır o benden çaldı nicki 😁
Teşekkür ederiz🙏✨
@İstanbull_hanım gelde fifada seni bi dürtim 😄
@istanbul_bey bebeğim sen anca konsol ile oyna, ben topu ayaklarımda oynatıyorum 😎
bacıkudurtan31, annesidegisik gibi isimler kullanıyordum genelde sonuna 31 sayısı ekliyordum bir de aptalbeyinsiz31 gibi nicklerim vardı
Bir kere oldu o da Emmigelburaa dı 😄😄
A evet ama vizyonsuz ve cahilliklerinden genelde cowöwpxçs
çokta takmamak lazım böyle şeyleri espirisine yapılmış bir şey sonuç olarak
İstanblues nickini kullanıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?