Gamer En sevdiğiniz kart oyunu hangisi? frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Biz arkadaşlarla kafeye oturduk UNO oynuyoruz katılmak isteyen gelebilir sjsjsjjs En sevdiğiniz kart oyunu hangisi? Cevapla Sevgi Soruları Oyun Soruları Kredi Kartı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Bende orada olmak isterdim uno eğlenceli 0 2 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Geeell 🥹🎈 u Barış_LonelyForever +1 yıl 🌹🎮
FeelsBadMan0 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl https://www.youtube.com/shorts/lmr_DOjgAZYKart oyunu budur. Ver koz :D 0 2 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Ama yine de bu kadar eskiyi bana hatırlatman hiç hoş diiil 😑 Yorumla FeelsBadMan0 +1 yıl 🤷♂️ Yorumla
kafamıngüzelligi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kart oyunu, Okey vs sevmem hiç alışamadım alışmamda 0 0 Yorumla
sefatyfr Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Çocukken papaz kaçtı pişti oynamıştım şimdi unuttum ki 0 0 Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl 1 sandalye ve 1 çay rica edicem 0 1 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Mis gibi yerdeyiz gel ❤️ sandalye yumuşacık jsjssj Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Gamer konusunda 314 cevap paylaştı. onun flip olanı daha güzel 0 0 Yorumla
RakununÇorabı Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Ben geliom hemn 0 7 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Gelcen mi cidden ölürümmmm 🥹🥹🥹🥹❤️❤️ Yorumla RakununÇorabı +1 yıl O şehirde olsam gelirdim <3 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Aşkımsın sen bilion dımı Yorumla RakununÇorabı +1 yıl Biliom , yavşayan olursa de ifadesini aliyim Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Kanka yok valla kimse ajsjajs yemez Yorumla RakununÇorabı +1 yıl Bende öyle tahmin etmiştim 😌 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Ah kalbim 🥹❤️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bende orada olmak isterdim uno eğlenceli
Geeell 🥹🎈
🌹🎮
Kart oyunu budur. Ver koz :D
Ama yine de bu kadar eskiyi bana hatırlatman hiç hoş diiil 😑
🤷♂️
Kart oyunu, Okey vs sevmem hiç alışamadım alışmamda
Çocukken papaz kaçtı pişti oynamıştım şimdi unuttum ki
1 sandalye ve 1 çay rica edicem