Gamer En sevdiğin masa oyunu ne? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Dama Tavla Satranç Okey Monopoly Diğer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En sevdiğin masa oyunu ne? Cevapla Sevgi Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
FiqHtShoT Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Gamer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Satranç monopoly ve kızma birader 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Satranç ve Monopoly 1 0 Yorumla
Rivenss Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Monopoly tarzı oyunları kafa dengi insanlarla, arkadaşlarla oynarsan bana göre en eğlencelisidir. 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Okey ve satranç tavlayi hiç bilmiyorum zaten 😂 1 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Santranç ögrenmek istiyorum. Kart oynamayı seviyorum bunun dışında. 1 0 Yorumla
afdafasfafa Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Hayat kanka :Dtek canın var dilediğini yapabilirsin :d 1 0 Yorumla
The_Muallime Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Şu monopolyi birlikte oynasak da ben iflas edince yarım saat gülsen karşımda sinird3n delirsem @S1F1R-B1R 🙂 1 3 Yorumla S1F1R-B1R +1 yıl Bizim iddia konularımız farkli olur ama seninle. Bence sen bana kaybetme 🥰🥰🥰 Yorumla The_Muallime +1 yıl Ben sana daha en baştan yenilmedim mi bebeğim 🥰 Yorumla S1F1R-B1R +1 yıl Yenildin valla aşkım 😍😍💋💋 Yorumla
ShelbyCobra Takip Et Xper 7 Yaş: 62 , eic 94% +1 yıl Bu secenek yenilirsem tavlayinrakibimin kadasina firlatmak zevkli oluyor.. ve. Crommm.. diye bagiriyorum 0 0 Yorumla
Masteɾ Takip Et Master Yaş: 101 , eic 86% +1 yıl Yerine göre zamanina göre hepsini oynariz sorun yok 0 0 Yorumla
citcatcot Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Masada dansöz oynatmak da olsaydı şıklarda keşke :D 0 0 Yorumla
MaviDolunay Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Gamer konusunda 587 cevap paylaştı. Hiçbirini oynamayı bilmiyorum. Ama bilsem hepsini severdim. Çünkü oyunları severim. 0 0 Yorumla
ulkuaydos Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl tavlayı çok severim ben en zevk aldığım oyun, bu oyunların içinde. 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Okey (101) ve tavla :D ama kız tavlası 1 0 Yorumla
düşler_sokağım6834 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Satranç hem herkesin bileceği hemde eğlenceli bi oyun 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kızma Birader. 0 1 Yorumla u DedektifMinnie +1 yıl Şu oyunda strateji yapmaya bayılıyorum. Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Dişime göre rakip olursa en zevklisi satranç 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 413 cevap paylaştı. monopoly 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Satranç monopoly ve kızma birader
Satranç ve Monopoly
Monopoly tarzı oyunları kafa dengi insanlarla, arkadaşlarla oynarsan bana göre en eğlencelisidir.
Okey ve satranç tavlayi hiç bilmiyorum zaten 😂
Santranç ögrenmek istiyorum. Kart oynamayı seviyorum bunun dışında.
Hayat kanka :D
tek canın var dilediğini yapabilirsin :d
Şu monopolyi birlikte oynasak da ben iflas edince yarım saat gülsen karşımda sinird3n delirsem @S1F1R-B1R 🙂
Bizim iddia konularımız farkli olur ama seninle. Bence sen bana kaybetme 🥰🥰🥰
Ben sana daha en baştan yenilmedim mi bebeğim 🥰
Yenildin valla aşkım 😍😍💋💋
Bu secenek yenilirsem tavlayinrakibimin kadasina firlatmak zevkli oluyor.. ve. Crommm.. diye bagiriyorum
Yerine göre zamanina göre hepsini oynariz sorun yok
Masada dansöz oynatmak da olsaydı şıklarda keşke :D
Hiçbirini oynamayı bilmiyorum. Ama bilsem hepsini severdim. Çünkü oyunları severim.
tavlayı çok severim ben en zevk aldığım oyun, bu oyunların içinde.
Tavla, okey, satranç.
Tavla, santranç severim
İlk ve son ve tek aşkım satranç...
Okey, 101 ya da renkli
Okey (101) ve tavla :D ama kız tavlası
Santranç
Dama
Tavla
Okey
Bizde 81 derler cezali
Monopoly ve satranç güzel.
Satranç tabiki...