Maalesef oynayamadığım bir oyun bir ara belki oynarım diyip başladım olmadı sonradan bıraktım alt tarafı bir oyun için takılacak değilim desen ki turnavaya katılıyorum ucunda para var ama yok o yüzden gerek de yok takılmaya
Bu gün içinde 3-4 defa olduğu zaman gerçekten oyunu bırakma aşamasına geliyorum yani hevesim gidiyor sen o kadar iyi skor al yeteneksiz takım arkadaşların yüzünden oyunları kaybet gerçekten sinir bozucu bir durum.
O an tabi ki başta sinirleniyorum biraz :D eğer online oyun ise tebrik eder ve tekrar denerdim. ama bilgisayara karşı yani singplayer tarzı bir oyunsa daha çok hırs yapıyorum. ve yine tekrar deniyorum. tabi ki her zaman kazanamıyorum ama özellikle online oyunlarda tabi ki kaybedince moralim bozuluyor biraz. bunu en son pugb oyununda yaşamıştım oynarken
Takımımda fedleyen kişiler oluyor bende onları taşımak için emek gösterip rakip takıma fark atıyorum ve buna ragmen kaybediyorum ya... Nasıl sövüyorum bir bilsen kendimi kaybediyorum ( lol) 😅😅
Fakat çok da şeetmem çünkü sebebini bilirim. Bu tarz sıralamalı, ligli, maçlı oyunlarda takımları dengelemek için iyi oyuncuların yanına beceriksiz verir sistem.
Yani takım olarak girmedikçe sen ne kadar iyiysen takım arkadaşların o kadar kötü olur, o sebeple sövme kısmını çok abartmam 😂
Aldığım keyfe bakarım çünkü bunu bilince çok önemsemiyorsun. Ha tabi güvendigim bir takımla girmissem o maça ve kaybettiysek susmam 🤣
Bir oyun oynamıştım şimdi adını unuttum. Level atlaması bin dereden su getirmeye eş değer olan. Sinir krizi geçiriyorum yalan değil ila ki o olacak o level atlatılacak işte o kadar. 😄
Takımdakilere bir bakış atarım, neon ultisiyle aynı etkide olur. Ama bakışımı görmedikleri için trole devam ederler büyük ihtimalle. Baya dellenirim ama ¢
Hiçbir şey geçmiyor. Ben birilerinden iyi oynuyorsam birileri de benden iyi oynuyor sonuçta. Oyunlarla aramda duygu geçişlerimi etkileyecek bir bağım yok ne yazık ki😅
Sürekli başıma geliyor, çok sinir bozucu ya. 40-50 vuruyorsun, takımında 3/2/30 giden var. Maçtan çıksa keşke boş duvara sıksam zaten şans eseri 6 kill alırım.