Bir oyunu kaybettiğinde sinirlenir misin
Genelde
Ara sıra
Asla
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
hayır sinirlemem böyle şeylere çünkü altı üstü oyun benim için gereksiz öfkeye gerek yok yer vermem, ama bil ki ben dereceli oyun girdiğimde AFK kalan oyuncu veya hiç bir tecrübesi olmadan dereceli girmiş oyuncuya rastlayayım evet işte o zaman biraz sinirleniyorum ama fazla değil çünkü oyuncuya hak ettiği lafları yediriyorum. d
Eğlenmek için oynuyoruz sonuçta sinirlenmemeliyim ama karşı taraf eğlenmek için oynadığımızi unutursa sinirlenirim
Evet oyunları ciddiye alıyorum çünkü ama PC oyunları sadece arkadaşlarım ile oynuyorsam hiç sorun etmem eğlenmeye bakarım sadece
Cevap
11Cevap
oyundan oyuna değişiyor ama evet baya sinirlenebiliyorum :D
Hayır sinirlenmem eğlencesine oynarım sonuçta bu bir oyun kazanmakta var kaybetmekte 🤷♂️
İnanılmaz sinirlenirim, hatta sinirden saçımı başımı yolarım kshj neyse ki oyun oynamayı bırakarak işi kökten hallettim.
Önceden sinirlenirdim şimdi troll takılınca eğlendiğim için no sinir
Sadece oyun için değil genel anlamda kaybetmeyi sindiremeyen biriyim bu yüzden evet
Kaybettiğime değilde kazandım diye çok yükselenler oluyor, işte o zaman
Maç oynarken kafayı yiyorum resmen sanarsın gerçek birşeyler oluyor
Sinirlenmeyen ciddiye almıyordur gerçekten.. özellikle tüm odağını toplarsın oyuna tam odaklandım derken g. Zekalinin biri oyunu verir ya... Tam krizlik
Biraz hırs yaparım ama sinir yok
Alıştım gariii
evet rulette 1000 lira kaybettim yakın zamanda
Telefonu ağzınla kırmıştım kaybedince
bazen sinirlenirim
Oyunu bozarım
Evet.
Mallar vaesa evet
Evet
Cok sinirleniyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?