Merhaba KScanlar! Nasılsınız? Oyunların vazgeçilmezidir İtem pazarları. Bazen çok lazım olan bir itemi bazen dalgınlıkla çok ucuza koyarlar. Pazar pazar gezerken görünce kimse kapmadan ben almalıyım diye hemen bir heyecan sarar insanı, günlerdir aradığın İtem karşındadır.
Ben mesala bol taşlı zamanında +9 dolu almıştım kaça aldığımı unuttum ama piyasası baya bir yüksekti eleman dalgınlıkla uyku haliyle gece bir sıfır eksik yazmıştı. 😂
Aklıma Metin2'e ilk başladığım zaman 1.000 yanga dolunay sattığım geldi.. İlk seneleri falan Metin2 oyununun. O zaman büyük heyecanla arkadaşlarla başlamışız. Oyunda en değerli item dolunay deniliyor ama pazarlar hakkında hiçbir fikrimiz yok :D Şans eseri ben hesabı kasarken dolunay düştü ama ortalama falan hiçbir şey önemli mi değil mi bilmiyoruz.. Şak en önemli diye gittim hemen pazara en ucuzdan koydum anında satıldı.. Acaba kaç ortalamaydı o :D Sonradan öğrendik ortalama falan muhabbetini.. Senelerdir aklımdadır o :D
3 ay önce Steam Topluluk Pazarı'nda CS:GO için AK-47 deseni bulmuştum normalde piyasası 750 TL'den aşağı değildir. Biraz inceledikten sonra 650 tlye bir ilan buldum ve direkt aldım. Şu an pazarda 1200 tlden satılıyor.