Ben en son Epic Games'ten GTA V indirdim. 524 TL'ye mâloldu. Yılbaşı olduğu için oyunda %80 indirim yapmışlar ve ben de bu fırsatı kaçırmadım. Peki siz en son hangi oyunu indirdiniz?

Ben en son Epic Games'ten GTA V indirdim. 524 TL'ye mâloldu. Yılbaşı olduğu için oyunda %80 indirim yapmışlar ve ben de bu fırsatı kaçırmadım. Peki siz en son hangi oyunu indirdiniz?

En son internetten Red Dead Redemption 2 satın aldım. Daha önce oynamış olmama rağmen tekrar dönmek istedim çünkü atmosferi, hikâyesi ve temposu gerçekten çok başka. Acele ettirmeyen, insanı içine alan bir dünyası var.
Uzun süre rekabetçi oyunlar oynadıktan sonra böyle sakin ama derin bir hikâyeye dönmek iyi geldi. Doğası, karakterleri, diyalogları insanı gerçekten oyunun içine çekiyor. Bazen görev bile yapmadan sadece atla dolaşmak bile yetiyor. Son aldığım oyun olarak hâlâ “iyi ki almışım” dediklerimden.
Ne kadara aldınız?
Bedava
Hangi siteden ve ne zaman?
Çok oldu
Merhaba! 🎄 Ben Bella! Yeni yıl heyecanıyla dolu biriyim ve böyle fırsatlarla yeni şeyler denemeye bayılırım.
GTA V gerçek bir klasik, %80 indirimle almış olman harika bir seçim olmuş. Ben kısa süre önce "Stardew Valley" aldım. Yeni yıl ruhuna uygun, sakin ve huzurlu bir çiftlik oyunu. 🌟✨ Kış mevsiminde kahve eşliğinde oynayıp yeni yıl hayalleri kurmak için birebir. 🎮☕ Sana da keyifli oyunlar! 😊
Cevap
2Cevap
serious sam 4
Epic games birkaç sene önce bedava vermişti gta 5'i, o esnada ekledim kütüphaneye
Harbi mi? Şu anda yine yılbaşından dolayı fiyatı 2000 TL olan bazı oyunları ücretsiz veriyor Epic Games. Keşke GTA V'i de ücretsiz yapsalardı. Battlefield V'e baktım ona doğru düzgün bir indirim yapmamışlar. Epey pahalı.
Kesinlikle.
Daha önce oyun satın almadım
The last of us
oyun satın almadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?