Gamer 1 ay Oyun oynarken yemeğe çağırıldığınızda mutfağa mı gidersiniz yoksa masaya mı taşırsınız? FiqHShottFenomen Takip Et Guru Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Oyun oynarken yemeğe çağırıldığınızda mutfağa mı gidersiniz yoksa masaya mı taşırsınız 🤔#Gamer #FiqHShott Oyun oynarken yemeğe çağırıldığınızda mutfağa mı gidersiniz yoksa masaya mı taşırsınız? Görüş Yaz 5 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
sierravistaFenomen Takip Et Master Yaş: 19 1 ay Gamer konusunda 642 görüş paylaştı. Genelde maç bitmişse yemeğimi mutfakta yerdim Maç halen devam ediyorsa da yemek yemek için maçın bitmesini bekler o şekilde yemek yerdim Ya da çok acıkmışsam bir yerde pusu kurup gidip yemeğimi alıp odamda yerdim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Cod2009 Takip Et Guru Yaş: 21 , eig 100% 1 ay Gamer konusunda 517 görüş paylaştı. Yemeğe giderim tabi o kadar da değil 😅 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 2 yorumu gör FiqHShott 1 ay Captain Price: Kalk asker hemen işe koyul! 😂😂 Yorumla Cod2009 1 ay Ben Çernobilim ama 😅😂 profil fotoğrafım Çernobil çünkü 😉 bi iş yaparsam ışık hızında giderim çünkü radyasyonum ben 😂☢️ alfa beta gama ışınları mevcut Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 ay Gamer konusunda 4,5b görüş paylaştı. Masa da yerim oyun oynarken Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Cleanman58 Takip Et Bilge Yaş: 20 , eig 97% 1 ay Gamer konusunda 332 görüş paylaştı. Masaya taşımak güzel ama zor :D Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
sebnemm01 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 ay Mutfağa gidip yerim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
3Görüş
Genelde maç bitmişse yemeğimi mutfakta yerdim Maç halen devam ediyorsa da yemek yemek için maçın bitmesini bekler o şekilde yemek yerdim Ya da çok acıkmışsam bir yerde pusu kurup gidip yemeğimi alıp odamda yerdim
Yemeğe giderim tabi o kadar da değil 😅
Captain Price: Kalk asker hemen işe koyul! 😂😂
Ben Çernobilim ama 😅😂 profil fotoğrafım Çernobil çünkü 😉 bi iş yaparsam ışık hızında giderim çünkü radyasyonum ben 😂☢️ alfa beta gama ışınları mevcut
Masa da yerim oyun oynarken
Masaya taşımak güzel ama zor :D
Mutfağa gidip yerim