Gamer Pubg oynayan var mı hala buralarda? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Şu aralar oynamaya başladım Güncellemeler+1 yıl Bugün hanzonun biri vs aç ti takımlı ölüm maçı beni yendi diye ona yenildik diye hava attı canım Pubg oynayan var mı hala buralarda? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
zitronelilayedek Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Yüklü duruyor adam akıllı oynayacak kimseyi bulamadığım için. Düşünürsen harbi oynayalım ya. 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Olur oynarizz bende de öyleydi yüklü girmiyordum şimdi giriyorum bu aralar Yorumla zitronelilayedek +1 yıl İd yazar mısın o halde ister mesaj ile ister buradan Yorumla Soran +1 yıl Sen yaz eklerim Yorumla zitronelilayedek +1 yıl Gizlisin buraya mı yazayım :D Yorumla Soran +1 yıl Haklısın hdhd Yorumla zitronelilayedek +1 yıl mesaj atmak çok zor değil ya hahah Yorumla zitronelilayedek +1 yıl Kontör yok herhalde mesaj atamadığına göre :D Yorumla Soran +1 yıl Hahaha çok komik 😂 Yorumla zitronelilayedek +1 yıl Alt tarafı id yi mesaj atıcan ekleşip oynayacağız ne kadar zor olabilir ki yani :) İstemiyorsan sorun yok canın sağ olsun Yorumla Soran +1 yıl Ya bakamadım buraya sizde baya tez canlisinizz zor değil evet sizin yaş kaç ya Yorumla zitronelilayedek +1 yıl Tezcanlılık değil de pek takmıyorsunuz gibi hissettim hepsi bu. Yaş ile ilgisi var şimdi pardon? Yorumla Soran +1 yıl Olabilir keyfim yok biraz evet bir ilgisi yok bu günde çattik ya bilmem sordum öyle sorunmu oldu size Yorumla zitronelilayedek +1 yıl Keyfiniz olmayabilir insan hali de yani direkt yaş sorup bi yargılama modunu açtınız gibi oldu da yani onu anlamadım. Yorumla Soran +1 yıl Yok yargilamadim aslında biraz sinirliyim öyle sozde biraz aceleci davranınız Yorumla zitronelilayedek +1 yıl Sinirli olduğunuzu bilme şansım yok takdir ederseniz ki. Kusura bakmayın o halde rahatsız ettiysem ne diyeyim şimdi Yorumla Soran +1 yıl Evet haklısınız yok rahatsız edecek bişey yapmadınız iyi geceler ozaman... Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bugüne kadar hiç oynamadım 0 6 Yorumla Soran +1 yıl En güzeli Yorumla Konrad027 +1 yıl Hiç uğraşamam Yorumla Soran +1 yıl Benimde ugrassim yok aslında can sıkıntısı diye oynuyorum Yorumla Konrad027 +1 yıl Gün içinde canım o kadar sıkılmasına rağmen bile oynamıyorum okey oynuyorum sadece Yorumla Soran +1 yıl Evet herkesin tercihi farklı benim aklıma bir o oyun geliyor Yorumla Konrad027 +1 yıl Buda senin zevkin ve tercihin Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Gamer konusunda 365 cevap paylaştı. Eskidi artık 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet genelde ergenler oynuyor Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl Baska oyun oyna Yorumla Soran +1 yıl Aklıma gelmiyor Yorumla
35_Gkn_34 Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Beraber oynayalım mi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Olabilir 35_Gkn_34 +1 yıl Id ney 35_Gkn_34 +1 yıl Söyleyecek misin
hayattuzsuzz Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Bıraktım 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bende bırakmak arasindayim Yorumla
Justice02 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Yok hiç sevmem 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bazende saçma kişiler var Yorumla Justice02 +1 yıl Gerek yok ya öyle sıkılmaya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yüklü duruyor adam akıllı oynayacak kimseyi bulamadığım için. Düşünürsen harbi oynayalım ya.
Olur oynarizz bende de öyleydi yüklü girmiyordum şimdi giriyorum bu aralar
İd yazar mısın o halde ister mesaj ile ister buradan
Sen yaz eklerim
Gizlisin buraya mı yazayım :D
Haklısın hdhd
mesaj atmak çok zor değil ya hahah
Kontör yok herhalde mesaj atamadığına göre :D
Hahaha çok komik 😂
Alt tarafı id yi mesaj atıcan ekleşip oynayacağız ne kadar zor olabilir ki yani :) İstemiyorsan sorun yok canın sağ olsun
Ya bakamadım buraya sizde baya tez canlisinizz zor değil evet sizin yaş kaç ya
Tezcanlılık değil de pek takmıyorsunuz gibi hissettim hepsi bu. Yaş ile ilgisi var şimdi pardon?
Olabilir keyfim yok biraz evet bir ilgisi yok bu günde çattik ya bilmem sordum öyle sorunmu oldu size
Keyfiniz olmayabilir insan hali de yani direkt yaş sorup bi yargılama modunu açtınız gibi oldu da yani onu anlamadım.
Yok yargilamadim aslında biraz sinirliyim öyle sozde biraz aceleci davranınız
Sinirli olduğunuzu bilme şansım yok takdir ederseniz ki. Kusura bakmayın o halde rahatsız ettiysem ne diyeyim şimdi
Evet haklısınız yok rahatsız edecek bişey yapmadınız iyi geceler ozaman...
Bugüne kadar hiç oynamadım
En güzeli
Hiç uğraşamam
Benimde ugrassim yok aslında can sıkıntısı diye oynuyorum
Gün içinde canım o kadar sıkılmasına rağmen bile oynamıyorum okey oynuyorum sadece
Evet herkesin tercihi farklı benim aklıma bir o oyun geliyor
Buda senin zevkin ve tercihin
Merak etmeme rağmen hiç oynamadım
Eskidi artık
Evet genelde ergenler oynuyor
Baska oyun oyna
Aklıma gelmiyor
Oynuyorum
Beraber oynayalım mi
Olabilir
Id ney
Söyleyecek misin