Gamer Hala pubg oynayan var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Eğer oynuyorsanız birlikte oynayabiliriz. Güncellemeler+1 yıl İd 5510329069 eklerseniz oynarız Hala pubg oynayan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
вιтєχєи Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 +1 yıl Evet PUBG Mobile oynamaya kısmen devam ediyorum 😃 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yok la, var da aldigimda uc bes oynadim sonra geri sildim. Onun yerine warzone oyna daha gercekci daha kaliteli... 0 0 Yorumla
xYoshi Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Hala oynuyorum emulator arkadaar mesaj atin lutfen telden de oynuyorum ama pek sarmiyor mobilde cok fazla config var 0 0 Yorumla
makenzavich Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Oynuyorum dünya sıralamasında ilk 200deyim 1 0 Yorumla
bakmıyorum Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Telefonum desteklemiyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Üzdü Yorumla Soran +1 yıl Yüklüyse yinede ekleyelim mi birbirimizi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet PUBG Mobile oynamaya kısmen devam ediyorum 😃
Yok la, var da aldigimda uc bes oynadim sonra geri sildim. Onun yerine warzone oyna daha gercekci daha kaliteli...
Hala oynuyorum emulator arkadaar mesaj atin lutfen telden de oynuyorum ama pek sarmiyor mobilde cok fazla config var
Oynuyorum dünya sıralamasında ilk 200deyim
Telefonum desteklemiyor
Üzdü
Yüklüyse yinede ekleyelim mi birbirimizi
Ver kullanıcı adını
Beni de ekle
Ben ben ben