Gamer GTA'daki en zor görev hangisi? Marisen Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor herkes inşaat der ama bu uçak sürme görevi daha zordu :D GTA'daki en zor görev hangisi? Cevapla Uçak Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Bence uçak görevi 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl San Andreas oynamadım hiç ordaki başrol karakter itici geldi ben Tommy Vercetti’ciyim görev olarak da motorla binadan binaya uçma geldi aklıma helikopter 🚁 le çözmüştüm 0 0 Yorumla
ahmetyasinakturk Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Güzel uçak sürebildiğim için sorun etmemiştim. Gta sa da en zor görev araba dans ettirmeydi. Kanser ediyordu beni. Gta vc de ise helikopter görevi. 1 0 Yorumla
ρнσєηιχ_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Motorla tren kovaladığımız bir görev vardı adını unuttum o çok zorlamıştı. 0 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Bir bilenle oynamk ister Steam den yüklü ama açmadım hic 0 0 Yorumla
DoluRakıŞişesi Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl GTA vice City helikopter ile binaya bomba koyma gorevi. Bir nesli sinir hastası etmişti kdkkd 0 0 Yorumla
SporcuMan18013 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Helikopter görevi ile araba dans ettirme görevi beni zorlamıştı. 0 0 Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Vice City'deki Demoliton Man görevi beni delirtirdi. 0 0 Yorumla
_Ǥнσsτ10_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl San Andreasteki uçuş sürücü kursu görevleri 0 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl En zoru bi gtamın bile olmaması biliyo musun 🥺 0 1 Yorumla ahmetyasinakturk +1 yıl Nasıl yok be link atayım sana 😂😂 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Gamer konusunda 314 cevap paylaştı. Helikopter gorevi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Bence uçak görevi
San Andreas oynamadım hiç ordaki başrol karakter itici geldi ben Tommy Vercetti’ciyim görev olarak da motorla binadan binaya uçma geldi aklıma helikopter 🚁 le çözmüştüm
Güzel uçak sürebildiğim için sorun etmemiştim. Gta sa da en zor görev araba dans ettirmeydi. Kanser ediyordu beni. Gta vc de ise helikopter görevi.
Motorla tren kovaladığımız bir görev vardı adını unuttum o çok zorlamıştı.
Bir bilenle oynamk ister Steam den yüklü ama açmadım hic
GTA vice City helikopter ile binaya bomba koyma gorevi. Bir nesli sinir hastası etmişti kdkkd
Helikopter görevi ile araba dans ettirme görevi beni zorlamıştı.
RC helikopter görevi ve araba zıplatma
Vice City'deki Demoliton Man görevi beni delirtirdi.
Gazete dağıtma görevi ve inşaat ya
san andreastaki rc ucak görevi
San Andreasteki uçuş sürücü kursu görevleri
En zoru bi gtamın bile olmaması biliyo musun 🥺
Nasıl yok be link atayım sana 😂😂
Hiç oynamadığım oyun
Bilmiyorum canım
Hepsi kolay
Helikopter gorevi
Sıkıldım yapmadım
hepsi