Gamer Oyundaki yan görevleri yapmaktan sıkılıyor musunuz? Mehlay Takip Et Xper 7 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor oyunu bitirirsiniz ama sadece bir yan görev kalmıştır temsili :D Oyundaki yan görevleri yapmaktan sıkılıyor musunuz? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Hayır oyunun tadı orada zaten 0 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Evet çok sıkıcı ve sinir bozucu oluyorlar nedensizce 0 0 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl Online olmayan hiçbir oyundan zevk almıyorum.cut. 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Gamer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Oyundan oyuna değişiyor. Çok aşırı sevmem lazım ki yan görevleri yapayım. 0 0 Yorumla
sadevatandassh Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Nfs underground %99 bulunamayan yan görev:) uğraşamam valla 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Gamer konusunda 365 cevap paylaştı. Gta 5 te para hilesi yapınca hiç birşeyden zevk almamaya başlamışsındır. 0 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Gamer konusunda 464 cevap paylaştı. Hayır seviyorum, önce yan görevleri yaparım 0 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Sevdiğim bir oyunsa sıkılmam. 0 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Gamer konusunda 636 cevap paylaştı. Oyun güzelse sıkılmam 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Gamer konusunda 314 cevap paylaştı. Hayır sıkılmiyom 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hayır oyunun tadı orada zaten
Evet çok sıkıcı ve sinir bozucu oluyorlar nedensizce
Online olmayan hiçbir oyundan zevk almıyorum.
cut.
Oyundan oyuna değişiyor. Çok aşırı sevmem lazım ki yan görevleri yapayım.
Nfs underground %99 bulunamayan yan görev:) uğraşamam valla
Gta 5 te para hilesi yapınca hiç birşeyden zevk almamaya başlamışsındır.
Hayır seviyorum, önce yan görevleri yaparım
bazen eğlencelide olabiliyor
Sevdiğim bir oyunsa sıkılmam.
Oyun güzelse sıkılmam
Hemde çok 😂
Bilmiyorum
Hayır sıkılmiyom
Yooo