Hayırlı uğurlu olsun 😊 plus üyeliğini hemen aktif et. Oradan bir sürü oyun elde edersin. Örneğin god of war 4 ün ilk oyunu oynamadıysan ücretsiz geliyor. Önce onu bitirip hikayeyi kavrayabilirsin. Hatta daha da eskiye gidip efsane 3 ü bitirebilirsin. Diğer oyun önerileri için ne tarz oyunlar sevdiğini bilmek lazım. Sevdiğin pc oyunları varsa onlara göre önerilerde bulunabiliriz.
Yine de Bir öneri istersen yine ücretsizde olan Last of Us part1 mutlaka oynaman gereken bir oyun. Yine uncharted serisi olabilir. Oynamadıysan rdr2 ve horizon serisi olabilir. Yine spiderman seviyorsan mutlaka onu da dene derim...
God of ragnarok oyunu pek sevemedim çünkü bu oyun normal de gerilim yaşatan oyun ama bu seri grafikler dışında pek gerilimli görünmüyor 2010 yılında çıkan God Of War 3 öneririm o oyunu oynadım Bitirdim gerçekten gördüğün psikopat oyunlar dsn 😅 kratos un en deli olduğu zamanlar
Öncelikle hayırlı olsun adınıza çok sevindim. :) God of War evet güzel bir oyun Rdr 2 alın derim Call of Duty serisi güzel gider ve fifa manager oyunları bence eğlenceli ve keyifli olur. :)
Predator: Hunting GroundsMarvel's Spider-Man RemasteredUncharted: The Nathan Drake CollectionUncharted: Legacy of Thieves CollectionDOOM 2016TitanFall 2Wolfenstein: The New OrderWolfenstein II: The New ColossusThe Last of Us Part 1The Last of Us Part II
güle güle kullanın. bende PS 5 ön siparişle almıştım çıktığı gibi. oyunlar çok.. Detroit, uncharted 4, until down, the last of us 2, red dead redemption 2, metro exodus, resident evil 7, battlefield serisi , COD serisi, cyberpunk 2077, Ghost of Tsushima, tomb raider serisi, Days gone, Middle Earth: Shadow Of War, Far Cry 4-5-6, GTA 5, Hitman, Heavy Rain, mafia 3, Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands, Battlefront, Fallout, Ark Survival Evolved bende kutulu çok oyun var PS4 çoğu.
hayırlı olsun, adına çok sevindim. eskiden bende psp vardı, arkadaşımda da ps3. God of War oynardık onlara her gittiğimde (çok sık giderdim). duygulandım şimdi bu manzarayı görünce :)