Ben konsolu biraz geç aldım gibi. Pek konsol tarafında aktif değildim ondan olsa gerek. Fakat bir tane almak lazım dedim çünkü verdiği zevk farklı kesinlikle. Konforu gerçekten güzel. İlk konsolum Xbox One S oldu. Bir problem hissedersem yükseltirim modeli veya oynamak istediğim oyun için bile değişe
Atari varya klavyeli mauslu ondan kasetliydi klavyesi F klavyeydi ne alakaysa normalde Q olmasi lazim yil 2005-2006 idi galiba sonra masaustu ince ekran bilgisayar aldik exper di yil 2007-2008 idi galiba ama ne gta oynardim varya deli gibi profdum gta da saatlerce polislerle catisiyodum catismayami hasretiz diyodum onlara ilk gta 3 le basladim sonra gta vice city sonra gta sanandiras Şu an hâlâ oynuyorum ara sira arkadasda var ps4 de ben gta ciyim ben oyle savas oyunlari veya pes fifa falan bilmem sevmem ben gta ciyim abd polisinin anasini belliyorum😂😂😂
ama benim ilk konsolum bilindik klasik kasetli atari :) silahı iki kolu adaptörü bir tane de oyun kaseti ile gelen şu üzerinde 999999999999 in 1 yazan kasetlerden :)