Gamer Oyun içi sinirlendiğiniz zaman bunu günlük yaşantınızda da belli ediyor musunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bazıları oyuna sinirlenince bunu gün boyu çevresindekilere de yansıtıyor. Bence hiç gerek yok böyle şeylere Oyun içi sinirlendiğiniz zaman bunu günlük yaşantınızda da belli ediyor musunuz? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Oyunda sinirlenirim çok da olabilir ama bunu oyundan sonra orada bırakırım tabi ki çevreme yansıtmamaya çalışırım. yansıtılmaz hatta oyun değil başkası yüzünden sinirlenirsin ve bunu başka bir 3. şahsa yansıtmak da yanlıştır. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Belli etmiyorum. 0 0 Yorumla
TwistzZz Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hayır sinirim sadece anlık oluyor pc yi kapatıyorum en fazla 0 0 Yorumla
_candan Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Sanal alemi kafama takacak kadar delirmedim hele oyunu hiç 0 0 Yorumla
YourCall Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Bunu genelde rekabetçi ruhlu insanlar yapıyor 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Gamer konusunda 314 cevap paylaştı. Hayır belli etmem 0 0 Yorumla