+1 yılBen ortaokula, liseye giderken CS'i öylesine oynamak daha zevkliydi. 1.6'nın iyi olmasından falan değil, eskiden bu kadar yetenekli oyuncu yoktu. Ama 1.6 en güzel CS versiyonudur o ayrı.
Öyle çok ahım şahım bir oyuncusu değilim, son birkaç aydır GO oynuyorum falan, ama CS benim için bisiklete binmek gibidir. Başladığında daha ilkokula gidiyordum, gerçek anlamda internet kafeleri sarıp herkesin oynadığı bir oyuna dönüşmesi aşağı yukarı 2003'ü falan bulmuştu, ilk versiyonunu, Half-Life'tan girip mod olarak açıldığı zmaanlarını bile oynadım.
Eski haritalar çok kötü şimdiye göre, ama hala yeri ayrıdır cs_assault'un02 Yorumla- +1 yıl
Bana küçüklükten çok, bilgisayar oyunlarının doğasının ne kadar değiştiğini ve bir zaman gerçekten oturup eğlenme üzerine kurulu sistemlerin ne kadar lüzumsuz rekabetçi hale geldiğini düşündürüyor
En İyi Cevaplar
+1 yılCS benim ömrümden binlerce saat götürmüştür 😂
İlk CS serüvenim CS 1.5 ile başladı, o zamanlar internet kafelerde arkadaşlarıyla bu oyunu oynayan özellikle de dust haritasını oynayan çok kişi vardı ve o kişilerden birisi bendim tabi o zamanlar herkeste bilgisayar ve internet yoktu.
Sonra 1.6 çıktı yani görsel anlamda daha iyiydi ama bence 1.5 kadar tutmadı, insanlar 1.5 oynamaya devam ettiler o dönemde de.
Ne zaman ki CS GO çıktı işte o zaman artık CS'nin oynanan serisi o haline geldi yani CS-GO' da 1500 saatim var aslında her gün girip saatlerce oynayan birisi değilim ama uzun yıllardır ara ara girdiğim için hayatımdan 1500 saat çalmış.
Bu arada hiç oynamayan arkadaşlara tavsiyem oyuna hiç başlamasınlar çünkü hileden, troll tiplerden geçilmiyor.
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler, içimden gelenleri yazdım.
Okuldan kaçıp kaçıp oynadığımız oyun. :)
Çok iyi hatırlıyorum, ortaokulda atari salonuna gidiyorduk. Bir gün bi gittik atari salonuna 6 tane bilgisayar gelmiş, gıcır gıcır. 🤩 Bilenler Half-Life, Counter-Strike oynuyordu. Hepimiz oynayanların başında onları izliyorduk. :D
01 Yorumla
Tr'de tablet, laptopu birak kisisel bilgisayarlarin (kasali) evlere yavas yavas girmeye basladigi, internetin daha ulasmadigi 2000lerin baslangicinda baslayan hikaye..
Orta okul donemlerimden bugune hala daha oynamaktan zevk aldigim seylerdendir.
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
- Gamer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşlarla okuldan kaçıp vs attığımız bir oyundu 😂
01 Yorumla - Gamer konusunda 11,5b cevap paylaştı.
u +1 yılGüzel bir oyundu oynardım
00 Yorumla
+1 yılÇok severdim. En son 3 4 yıl önce mi ne oynadım. Rakip hep şerefsizlik yapardı, ya da ben fazla güvenirdim. Bıçak gel derdi, silah çekerdi, ama eğleniyorduk be. Ne güzel günlerdi. Özellikle Ramazan ayında, teravihe gidiyoruz diye çıkar, teravihden hemen sonra internet kafeye kadar yarış yapar, en güzel masayı kapmaya çalışırdık. Mükemmel zamanlardı. Geçmişi çok özlüyorum be, çok güzel hatıralarım var. Çocukluğumu doya doya yaşadığım için çok mutluyum. Yaşayamayanlar, umarım geleceğiz çok güzel olur.
21 Yorumla- Gamer konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılCS'yi hiç sevmedim zaten CS'de Half Life'nin bir moduydu sonradan oyuna çevirdiler. Half Life gibi bir oyun varken CS 3310'daki Snake gibi kalıyor benim için
12 Yorumla- +1 yıl
Çok sade oyunları sevemiyorum ya
+1 yıl2005 senesinde tanıştım bu oyunla internet cafede ne günlerdi gerçekten aklıma geldikçe üzülüyorum keşke dönebilsek..
11 YorumlaBen hala oynuyorum 😄 ve oyun ölmedi hala oynayanı çok fazla
04 Yorumla- +1 yıl
var mı güzel kasmayan server oynancak
- +1 yıl
@RockımsıBirTat Deathmacht mod oynuyorum ben jail artık eskisi gibi sarmıyor zm de öyle eskisi gibi çok giren yok 213.238.173.10 Hilal gaming gel burada oyna istersen
+1 yılşu resmi görünce bile duygulandım nasıl anlam ifade etmesin :D
02 Yorumla- +1 yıl
salya sümük hemde...
+1 yılSene 2004 yeni yeni internet cafeye gitmeye başladığım cs ile tanıştığım yıllar. Kit atardık okuldan kaçırdik internet cafeye deftere isim yazdırırdık sıramız kaybolmasın diye. Daha yazacak çok şey var da geldi geçti işte
10 Yorumla
+1 yılHala oynuyorum 🤣 vs 1.6 üstüne tanımam ilk çıktığında da kafelerde oynuyorduk yıllarca internet kafelerde az cs maçları yapmadık
02 Yorumla- +1 yıl
şimdi bu durumda 22 yıl önce orada olduğum da ortaya çıktı :o
ulan be zamanında teravi diye çıkardık evden :D 10-15 kişi internet cafede cs oynardık ne günlerdi :D
02 Yorumla2001 ocak ayında tanışmıştım. kıymetli oyun. hesabına çok dust oynadık. tarihin görüp görebileceği en iyi oyun diyebiliriz.
01 Yorumla
+1 yılÜniversitede vize final zamanı ders çalışmak için bir araya gelince oynadığımız oyunu unutmak ne mümkün
02 Yorumla- +1 yıl
😊😊😊
+1 yılÇok şey ifade ediyor, okuldan gelip bilgisayarın başında deli gibi oynadığım annemin dersine çalış diye nasihat verdiği o güzel yıllar
01 Yorumla
+1 yıl😔 Ah eski günler ah 4x4 silah alırdım bazen 4x3 silahla çatıya köprüye çıkardık kanasla catışırdık assualtta İtalya da ne güzel günlerdi
03 Yorumla- +1 yıl
4x3 aynen of harikaydı ama 1 adamın yandan çekişi bile harikaydı 😀😀
Ay bunu bende oynamıştım birkaç sefer ortaokuldayken, bilgisiyar dersindeyken az açmıyorlardı arkadaşlarım gizli gizli. 😄 Vay bee...
01 Yorumla
+1 yılGeçmişte kaldı artık o mutlu günler 🙃
Az mı internet kafeye gidilirdi cs1.6 için
Ağlamıyorum gözüme maziler kaçtı 🥺01 Yorumla
+1 yılBi şey ifade etmiyor sevmiyorum bu oyunu. Hiçte oynamadım.
01 Yorumla
+1 yılHala oynuyorum bıkmadan sıkılmadan dede ihtiyar diyolar bana
01 Yorumla
+1 yılSteamden aldığım ilk oyun 😂 sonra bıraktım hiç oynamıyorum yıllardır.
02 Yorumla- +1 yıl
Steamden para verip aldığım ilk oyundu. Şimdi al al bitmiyor her gün yeni bişey çıkıyor 😂
+1 yılKüçükken oynardım ona rağmen bişiler ifade ediyor 😢
01 Yorumla
+1 yılLan gane create poolyday
Add bot
Bütün diyeceklerim bu kadar01 YorumlaŞu an kullandığım nick bile cs oyuncusuna ait düşün benim için önemini
01 YorumlaGörseli görünce duygulandim ne heycanlanirdim ne günlerdi be
01 Yorumla
+1 yılYaşıtların çocuk doğuruyor senin aklın hala adam öldürmede 🤣
01 Yorumla
+1 yılİnternet kafelerde en büyük kavgaları ve dostlukları çıkaran oyun.
01 Yorumla
+1 yıllisede okul çıkışı arkadaşlarla oynamak :)
aklıma gelen bu ::)02 Yorumla- +1 yıl
dondurmasına mı :D
- +1 yıl
bazen dondurmasına tabi
Cok ilk bilgisayarla tanişma ateriden sonra bilgisayarda oynamak mütiş
02 Yorumla
+1 yılNe günlerdi.
İlk bilgisayarımı LAN turnuvasında kazanmıştım.
👍03 Yorumla- +1 yıl
O zaman da hile vardı ama şu an ki gibi değildi.
Maçlar LAN dan olsun normal evden İnternet üzerinden olsun süperdi. - +1 yıl
Zaten simülasyon yani gerçeğe yakın oyunlara dönmenin sebebi bu nedenle
O dönemlerde çocuktum ve oynuyordum.
Çok da iyi oynardım 🙂04 Yorumla
+1 yılCounter iyidir tabiki de Assault Iceworld Dust Pool day yurtta net cafelerde oynanırdı bol bol
01 YorumlaYapma yanarız her Ramazan’da saat 12 de başlar 2.30 a kadar hesabına oynardik 😢
02 Yorumla
+1 yılHalf Life sonu, CS başlangıcı dönemlerde internet cafeler tam patlamıştı 😍 Süperdi
01 Yorumla
+1 yıl2004 yılında okuldan kaçıp saati 1tl olan internet kafelere giderdik, hey gidi günler, yaşlanmışım🙈
01 Yorumla
+1 yılGüzel oyundu çok eğlenirdik çok kaliteli değildi ama verdiği zevk tartışılmaz.
01 YorumlaÇocukluğum heyecanla ilk oynadığım internet Cafe oyunu. Ellerim titremişti 7-8 yaşındaydım 🙂
01 Yorumla11 yasindayken de bunu oynuyordum 33 de de degisen bisey yok 😂
02 Yorumla21 senedir falan oynuyoruz bizde işte :) bu işe beni bulaştıran arkadaşın o zamanlar ki nicki escobar dı :D :D :D
00 YorumlaBunun ben de 2d olanı var. Tepeden görünümlü onu oynuyorum xD
01 Yorumla- Gamer konusunda 734 cevap paylaştı.
+1 yılO kadar çok anlamı varki. Çıktığında cafelerde oynardik tabi bir dakika harita yüklenmesini bekleyerek 😂
01 Yorumla Geçen o gözlük takıp oyun oynanan bir yer var kadiköy de oraya gittik cs strike var mı dedim yok dediler üzüldüm aw
02 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe oynardık be dershaneden okuldan kaçar arkadaşlarla oynamaya giderdik
00 Yorumla
+1 yılCocukluğumu hey gidi hey 5 sene öncesine kadar hala 8-8 internet kafeye gidip atardık
01 YorumlaAşırı özlem ve ağır ani içerir hala oynuyorum yaş 30 ...
01 Yorumla
+1 yılBu oyunu oynamayan bizden değildir 🙃
01 Yorumla
+1 yılsen varmıydın o zaman
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkesin deli gibi oynadığı ve günümüzde güncel olan bir oyun olduğunu düşünüyorum
01 Yorumla
+1 yılO ayak sesleri koşarken ne güzeldi ah
01 Yorumla
+1 yılVay be tam mazi oldu şimdi var ya...
01 YorumlaHüzünlendim, dust2 efsane favori haritamdı.
04 YorumlaEnn sevdiğim pc oyunu.
01 Yorumla
+1 yılOkuldan kaçıp, az oynamazdık.
01 Yorumla
+1 yıl1.6 dust keleş hadi hadi hadi
03 Yorumla- +1 yıl
Ne res kille bağladım apaçileri kudurturdum oyundan çıkarlardı cesetlerine sprey atardım bir de analarının dinlerine peygamberlerine küfrederdim işim bitince oooh mis. Bir daha da benim kurduğum shard'a bok girerlerdi porttan ban atardım puahahaha peçeteden kendi imkanlarıyla eşeysiz üremiş cahil huur çocukları DNS ne diyince anama mı sövüyon diyen pislik. Aaaah bir 1.6 keyfi vardı öyle bir de weplada dota... Ne güzel ezerdim p. icleri
- +1 yıl
Bütün bir internet kafenin arkadaşlarla beraber eline tek tek verip tüm portuna ban atmisligim var 😂
Beyinsiz kafe sahibi port ayarlamaktan özürlü olduğu için lobilere girip abi atma lütfen oynayalım diye yalvarırdı köpekler 😂
+1 yılCS benim herşeyim.
10 Yorumla
+1 yılArkadaşlarla İnternete kite giderdik be
00 Yorumla
+1 yılÇok tatlı zamanlardı bee
00 YorumlaOhaa çok iyiydi bu :) Cs 1.6..
00 YorumlaÇocuklugumun en büyük parçasıydı
00 Yorumla
+1 yılÇok oynadım. Çok severim..
00 Yorumlaah lise yıllarım
00 YorumlaEtmez mi 1.6 Assault bölümü offf off
00 Yorumla- Devamını Gör (37)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem