şu an mobil oyun oynuyorum o da clash of clans ama valorant god of var ve red dead redemption 2 yi bitirdiğimde bayaa keyif almıştım özellikle rdr 2 yi kesinlikle oynayın
oyun oynamayı bıraktım zaman kaybı olduğunun farkına vardım ama şimdi de zamanımı daha da boşa geçiriyorum teöefona birşeyler indirmek istiyorum ama telefon zamanla kasar diye de korkıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Rainbow Sixe ve Legend online oynuyorum şu sıralar arada cs go falan iyi gidiyor şu an böyle :)
Single Player oyunlar. Çok var. En son Uncharted bitti. Şu an Mafia 3 devam. Far Cry 6 devam. Sırada bekleyen var en az 10 tane.
şu an mobil oyun oynuyorum o da clash of clans ama valorant god of var ve red dead redemption 2 yi bitirdiğimde bayaa keyif almıştım özellikle rdr 2 yi kesinlikle oynayın
Assassin's Creed oyunlarında dövüşmekten keyif alıyorum fakat hikaye öyle değil. Özellikle mitoloji olanların hikayeleri çok saçma.
Subway surferss şarkı dinlerken güzel geliiyo , nebulous, agar. io
euro truck simulator 2 online ve gta 5 online
Minecraft, Clash Royale, Call Of Duty tüm serileri ama uzun süredir oyun oynamayı bıraktım
gizli nesne oyunlarını severim animasyonlu ve tam sürüm
Dead by Daylight, R6 Extraction, The Tenants, TwoPoint Campus şu aralar.
oyun oynamayı bıraktım zaman kaybı olduğunun farkına vardım ama şimdi de zamanımı daha da boşa geçiriyorum teöefona birşeyler indirmek istiyorum ama telefon zamanla kasar diye de korkıyorum
simdilik
Duruma göre, Direksiyon setiyle oynanabilen bütün oyunlar, Şimdi hikayeli-savaşlı oyunları oynuyorum. :)
Rainbow Six vazgeçilmezimdir fakat şu aralar Valorant ve Rust'da da aşırı keyif alıyorum.
Zuma vardi bi ara deli gibi oynardim
Hey gidi eski günler heyy... Saatlerce oynadığım günleri hatırladım 😅
Aynn eskiler ah ahhh herseye okadar hasretti insan bu cok hüzun verici😔
Maalesef öyle.
Biz büyüdük ve kirlendi dünya...
Counter-strike 1.6 ve OSM
Mobil oyun var Pubg Mobile )
Mobil legends
GTA 5
project sekai varr
Yok.
Wr var
Hay Day çok iyi
4 yıl önce oynardım bende 🤣
Ben hala devam ediyorum 2 yıldır 50 seviye oldum 🙃
Orada grubumuz vardı hatta birbirimize ürün gönderiyorduk dur bakim indireyim şunu 😊