Bilgisayarda telefonda veya tablette oynadığınız oyun var mı? Var ise nedir?
Ben bazen pes ve Euro Truck smilatör oynuyorum,
Birde King of awalon oynuyorum
Ben bazen pes ve Euro Truck smilatör oynuyorum,
Birde King of awalon oynuyorum
bilgisayar da Counter-strike 1.6, GTA5, Assasin's Creed2 Brotherhood (GTA5 i bilgisayar kaldırmıyor diye sildim 😕 Assasin's Creed 2 ve broherhood u da bitirdim daha oynamıyorum 😄)
Mobil de OSM, Arena of Valor ve Mafia city
Ama şimdi oynamıyorum pazar günü sınavım var ona ağırlıklı olarak çalışıyorum 😇
Valorant oynuyorum pc'den. Önceden daha çok oyun oynardım. LoL, Minecraft gibi. Ama bir süreliğine ara verdim tüm bunlara. Valo'ya da girmemeye çalışıyorum ama oyun bağımlılığı işte. Pek mümkün olmuyor. Oyunlar da o kadar güzel tasarlanmış ki zaman nasıl geçiyor fark edemiyorsun bile. Dalıp gidiyorsun, heyecanla oynamaya devam ediyorsun ☾
Witcher 3, Forza Horizon 4, Tom Clancy's The Divison, Rainbow Sig Siege, Battlefield 1 online, ETS2, Sea of thieves, Dying Light, Warframe, Valheim, 7 Days To Die, Gta5, Farcry3 Farcry 5, Knight Online , Lords Of The Fallen
bunları oynamaktan genel olarak zevk alıyorum bazılarına ara verdim bir süredir ama
Cevap
6Cevap
zamana göre değişiyor bu aralar warcraft, hearthstone ve Lol'e sardım şimdilik bunlar. sıkıldığımda farklı oyunlara yönelirim. 🍬
Lol nick verirsen oynarız..
Kardelimle su ateş oynamak hepsinden eğlenceli bence😅😅
Hiç oyun oynamıyorum eskiden olsa oynuyordum şimdi ilgimi çeken oyun hiç yok
Telefonda GTA San Andreas oynuyorum.
Bilgisayarda ise Mount And Blade Warband veya Left 4 Dead 2.
Assassin's creed serisini çok seviyorum ben ama kısa sürede bitirip atabilecrğin bir oyun değil günlerini hatta aylarını alır
kısa sürede bitiyor aslında ya :D 2-3 gün
doğru yani bazı oyunları %100 olarak bitirmek baya zaman alabilir o açıdan Doru :D
Yan görev hastalığı bende pek yok ama witcher 3 de bende yapıyorum öyle :)
Jsjfns masaüstü kullanuyorsun sanirim ekstra siparis verip monte edebilirsin kasalarda yer var onun için
Laptop da yoksa sıkıntı 😂 bir internet kafeye falan gidip cd içinde ki kurulum dosyalarını flash belleğe attır sonra flash içinden pc ye kurulum yapmayı dene
Yani o da mantıklı geliyorsan bu tarafa burada da halledebilirsin :)
Denemektr özgürsün 😂
Şu sıralar Dishonored var
Mmorpg oyunlar
Cs go valo forza horizon 5 ve euro truck sim 2
MOBA / MMORPG
dls veya bus simulator
Her oyum
Ateş ve buz :d
Pubg hoş bence..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?