Gamer GTA 5'i normal mi oynarsınız yoksa hileli mi oynarsınız? FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor GTA 5 i normal mi oynarsınız yoksa hileli mi oynarsınız 🤔#Gamer #FiqHShott GTA 5'i normal mi oynarsınız yoksa hileli mi oynarsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Normal oynuyorum 1 0 Yorumla
Everglow Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Normal hikaye modunu oynayıp, bitirip bırakıyorum. 1 0 Yorumla
ahmettbsll Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 28 +1 yıl hile sevmem ama gta'nın eğlencesi de o be :D 1 0 Yorumla
Sarışıngenc23 Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Geçmişte normal oynardım yani hileli değil :D 1 0 Yorumla
uzaylı_tony Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl ne zaman hileli oynasam bir oyunu ban yiyom bundada yedim sdfgs 1 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Oynayamıyorum keşke oynayabilsem 1 10 Yorumla FiqHShott +1 yıl Bende 🥺 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Niye kiiii senin bilgisayarın var oyun oynayabiliyon benim hiçbişim yok oynamak için ☹️ Yorumla FiqHShott +1 yıl Bilgisayarım var da özellikleri üst seviye de değil 🥺 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Zamanla değiştiremez misin ki 🥺 Yorumla FiqHShott +1 yıl Param bir gelirim yok maalesef 😔 olursa İnşAllah Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Yayın yapsana sende ☹️ Yorumla FiqHShott +1 yıl Ne yayını? Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Oyun oynayanlar yapıyo ya Yorumla FiqHShott +1 yıl Yaparım da izleyici kitlesi olmaz ki öyle hemen hemen Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Doğru diyorsun ☹️ Yorumla
TRCouGaR4296 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl GTA V den zevk almak istiyorsan bi nebzede olsa hile şart. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Normal oynuyorum
Normal hikaye modunu oynayıp, bitirip bırakıyorum.
hile sevmem ama gta'nın eğlencesi de o be :D
Geçmişte normal oynardım yani hileli değil :D
ne zaman hileli oynasam bir oyunu ban yiyom bundada yedim sdfgs
Oynayamıyorum keşke oynayabilsem
Bende 🥺
Niye kiiii senin bilgisayarın var oyun oynayabiliyon benim hiçbişim yok oynamak için ☹️
Bilgisayarım var da özellikleri üst seviye de değil 🥺
Zamanla değiştiremez misin ki 🥺
Param bir gelirim yok maalesef 😔 olursa İnşAllah
Yayın yapsana sende ☹️
Ne yayını?
Oyun oynayanlar yapıyo ya
Yaparım da izleyici kitlesi olmaz ki öyle hemen hemen
Doğru diyorsun ☹️
GTA V den zevk almak istiyorsan bi nebzede olsa hile şart.
Karışık 🙂
Oynamam.
Hiç oynamam