Gamer Oyun oynamayı seven var mı burada? Ghenna Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor yok mu böyle bi oyun ekibi discord dan sohbet ederek oynasak Oyun oynamayı seven var mı burada? Cevapla Sevgi Soruları Oyun Soruları Discord Hakkında Sorular Beğen Paylaş Takip Et
ahmettbsll Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 28 +1 yıl bizim var ama daha yeni yakında çekilişler turnuvalar falan olacak gelmek istersen bekleriz :D 0 0 Yorumla
Wheeinthemood Takip Et FenomenGuru Yaş: 23 +1 yıl Severim ama tek başına oynamak daha iyi. 0 1 Yorumla Ghenna +1 yıl Hikayeli oyunlar için evet ama bir süre sonra sıkmaya başlıyor Yorumla
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Oyun oynamayı beceremeyen bir benim sanırım 0 1 Yorumla Ghenna +1 yıl Alışırsın Yorumla
RakununÇorabı Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Var da eskisi kadar vaktim yok pf 0 3 Yorumla Ghenna +1 yıl Mallesef dersler yüzünden bende o şekildeyim Yorumla RakununÇorabı +1 yıl Oyun beyni çürütüyor zaten var ya gerek yok aman boş ver Yorumla Ghenna +1 yıl Ama kafa dağıtmak için harika Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bizim var ama daha yeni yakında çekilişler turnuvalar falan olacak gelmek istersen bekleriz :D
Severim ama tek başına oynamak daha iyi.
Hikayeli oyunlar için evet ama bir süre sonra sıkmaya başlıyor
Oyun oynamayı beceremeyen bir benim sanırım
Alışırsın
Var da eskisi kadar vaktim yok pf
Mallesef dersler yüzünden bende o şekildeyim
Oyun beyni çürütüyor zaten var ya gerek yok aman boş ver
Ama kafa dağıtmak için harika
Olsa iyi olurdu