Gamer Online oyunları sever misiniz? Séduire Takip Et Bilge Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Rush Royale diye bir oyuna takıl bırakamıyorum dertliyim ya 😂 Online oyunları sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Rafaelaa Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Seviyorum tabiii. Vakit buldukca oynuyorum da ama Vakit bulmak zor benim icin. 0 0 Yorumla
kafamıngüzelligi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Ya bu clash royale ne kadar çok benziyor 0 2 Yorumla Séduire +1 yıl Clash royal hiç oynamadım Yorumla kafamıngüzelligi +1 yıl Benim yıllardır oynadığım tek oyun bunun aynısı Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 925 cevap paylaştı. Knight ve lol oynuyorum 0 0 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Zaten Online olmayan oyunu çocuklar oynasın 0 0 Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl seviyorum hatta oyun bakiniyorum bu aralar 0 1 Yorumla Mulatinyo +1 yıl fifa gel asko Yorumla
Biredebiyatöğretmeni Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Sadece belirli oyunları severim. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Seviyorum tabiii. Vakit buldukca oynuyorum da ama Vakit bulmak zor benim icin.
Evet severim CS 1.6 oynarım
Ya bu clash royale ne kadar çok benziyor
Clash royal hiç oynamadım
Benim yıllardır oynadığım tek oyun bunun aynısı
Knight ve lol oynuyorum
Zaten Online olmayan oyunu çocuklar oynasın
seviyorum hatta oyun bakiniyorum bu aralar
fifa gel asko
Severim 👾
Sadece belirli oyunları severim.
Townsip oynuyorum
Hiç sevmem ben🤣