Aşırı şiddet, aşırı argo, çıplaklık, uyuşturucu tarzı filmler diziler izleniyor peki bu tarz oyunlara nasıl bakıyorsunuz? Oynar mısınız yoksa daha hafif oyunlara mı yönelirsiniz?

Aşırı şiddet, aşırı argo, çıplaklık, uyuşturucu tarzı filmler diziler izleniyor peki bu tarz oyunlara nasıl bakıyorsunuz? Oynar mısınız yoksa daha hafif oyunlara mı yönelirsiniz?

Genel olarak oyun oynamıyorum, ama oyuncu olsam aşırı şiddet içeren oyunları tercih etmezdim. Strateji oyunlar daha benlik. Şiddeti televizyonda da sevmiyorum zaten.
Cevap
10Cevap
Evet oyunları seviyorum, hayal dünyamı iyi yansıtıyor
Evet ama değişik bir öldürme biçimi olunca biraz midem kalkıyor 😄
Oynarım ya arada iyi oluyor hahahahah
Çıplaklık içeren oyun görmedim varsa söyleseniz iyi olur
Böyle oyun varsa önersene bana öpüşmeli felan olsun
Oynarım.
Cod Battlefield farcry çok god of War oynarım
Genel olarak oyun hiç sevmiyorum
Söyleyecek bir sözüm bilr yok ben metinn beni hiçe sanmışsın bende seni siliyorum hayatımda alınmaya gucenmece yok sende zaten bir daha sana inandım güvenine arayanın bu siteye girenide insan sever ne olsa da okadar zaman gecirdik bu olmadı gururumu peki al gururunudu emeklerim okadar yanında oluşumda sana sadaka olsun ayıp be insan bile olamamışsın birdaha isim olmasın seninle
Cerk3zkoye geri dönüyorum vallahi seni seviyordum ama sen o sevgiyi kaybettikten sonra anliycaksin kendine iyi bak
Ne diyorsun ya
Böyle oyunları oynamıyorsun, değil mi
Oynarimda oyunun zevki yok
EWT OYNARIM DAHA EĞLENCELİ OLUYOR
Oyun hiç oynamıyorum
Hemde ne bicim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?