Bilgisayar oynamaktan sıkıldım da. Parçalar pahalanmışken satsam nasıl olur?

Bilgisayar oynamaktan sıkıldım da. Parçalar pahalanmışken satsam nasıl olur?

Günde kaç saat yayın açıyorsun?
Kac kere profesyonel turnuvaya katıldın?
Bunların cevabı eger yayın açmıyorum , turnuvaya katılmadıysam , üzgünüm gamer değilsin.
Her oyun oynayan gamer olsa oooo ortalık oyun incelemesi , editörlük yapan insan kaynar.
Senin dediğin şey youtuber veya twitch falan yayıncılıkla gamer olunmaz bu birincisi. İkincisi profesyonel turnuvaya katılırsan gamer değil e-sporcu olursun. Gamer dediğin oyuna başlar başlamaz oyunun mekaniğini kavrar çalışma sistemini beyninde işler herkesten 10-0 önde başlar oyunlarda uzmanlaşır taktikleri öğrenir açıkları keşfeder geri bildirimde bulunur ve diğer oyunculara saygı gösterir hile açmaz ve tek oyunculu oynuyorsa hile değil emekle oynar. Tek bir oyuna bağlı kalan mesela sadece pubg oynayan kişiye de gamer denmez. Gamer dersen ucu açık olur yazılı olmayan kuralları kanunları vardır. Sadece yayın açmakla turnuvaya katılmakla gamer olunabilseydi en çok yayını ben açar en çok turnuvaya ben katılırdım. Gamer olmak yetenek odak beceri saygı sabır işidir. Ya annenin karnından doğarsın ya da bir gamerin yanında yetişirsin başka yolu yoktur.
@aimira Haklısın twitch de yayın açanlar oyuncu mu yani 😂 @GOKHANoturumactı profilime girip internet bağlantısına tıkla profil resmimin hemen yanında yuvarlak olan 😂😂
Bilgisayarını satıp araba modelini yükseltsen anlaşılabilir de, telefon için bilgisayar satılmaz. Bunlar lüks alışveriştir, hem bilgisayar hem telefon almak varken, biri satıp diğeri alınmaz
Cevap
5Cevap
Olursun bence
Alakasız şu an ki telefonun nedir memnun değil misin?
Evet tabiki ihanet etmiş olursun. Bir anlık heves ile oyuncu bilgisayarını satma lütfen. Biraz birikim yapıp alman mümkün olacaktır. 🤩🤎
Satma pc olsun evinde. İyi bir telefon istersen seçenek çok. Mesela poco f4 gt tavsiye ederim
İPhone almak için değmez başka türlü değerlendirir veya kenara koyarım üstüne birikim yaparım dersen mantıklı.
Bayrak tutanı hatta oyun vatanının haini olursun.
Senin istifa edesin gelmiş bence aksi kabul edilemez. 🤦🏻♀️
Sonrasında bilgisayarım diye ağlamayacaksan hiçbir şey olmaz
Anasını sevmiş olursun böyle bir gramer olmaz olamaz
Evet olursun iPhone için değmez
Bana tam tersi bilgisayar lazım
Bilgisayar seri üzgün
Değmez ya yapma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?