Apple tüm ürünlerine zam yapmış. Iphone almak için para biriktirirken fiyatlar da artıyor galiba artık iphone almak imkansız. Siz bu zamlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Apple tüm ürünlerine zam yapmış. Iphone almak için para biriktirirken fiyatlar da artıyor galiba artık iphone almak imkansız. Siz bu zamlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

daha üstün özelliklere sahip bir çok telefon varken neden ıphone? üstelik markaya para vermekten se işlevsellik daha önemli değil mi? ıphone almak için para biriktiriyorsan sende alt gelirlisin demektir ve o kadar para verip bütçeni sarsmaya gerek bile yok
zam yapmıyor. kur güncellemesi.
dolar artıkca senın paranın alım gücü düşüyor olay bu sadece. ha bu arada oy verdiğiniz siyasal islam partisinin ötv kdv bindirmelerinide ekle tabi üstüne !
ticaret yapmıyorsan i phone senin neyine ayrıca
https://www.youtube.com/embed/jHwwmN-UFZQ ayrıca i phone laf atan tipler china ya da başka marka android kullanırsınız çöplük.
belli ki ticaret yapmıyorsunuz , o yuzden kullanmamanız mantıklı . ticaret yapan belli statüdeki egıtımlı bırey telın kamera ıncık boncugu ıle ugrasmaz işlevselliğe bakar ayrıca sızdne ayrı farkındalık ister.
ben işverenım ama depodakı eleman i phone için kredi cekıyor , sonra avans ya da zam ıstıyor. siz ülkedekiler gercekten ıq oranınız 90 altı oy korelasyonuna baktığımızxda da öylesiniz vallahi.
Cevap
14Cevap
amerika da asgari ücret 2020 usd iken ıphone lar 800 900 dolar civarında satılıyor. ülkemizde ise asgari ücretin 7 8 katı ücretini bu telefona kesinlikle vermem aç gezip kredi çekip bu telefonu alanları da akılsız buluyorum
iPhone Bir boka yaramaz zaten redmi aldim rahat ettim
Samsung Al Hem biraz daha hesaplı Hem de Amiral Gemisi Üst Segment Oldukça Memnun Edici Ben Samsung Galaxy S10 Kullanıyorum Oldukça Çok memnunum Maşallah 😊⭐
Marka kendisi zam yapmıyor Türkiye dekiler üstüne koyuyorlar kanada’da yaşıyorum burada fiyatlar gayet iyiler herkeste yeni yeni alıyor
IPhone almak için para biriktirmen gerekiyorsa zaten Iphone alma. Daha ucuza başka telefonlar al. Bütçen elverdiği gün Iphone alırsın.
Umrumda bile degil zamlari , iPhone kullanmadim ve kullanmayi da dusunmuyorum
Git iphone 8 al ya da xr al veya 11 al. İlla 14 mü alacan
telefon bile lüks geldi artık. bizi bu hale düşürenleri Allah bildiği gibi yapsın
İkinci el düşük model alırsın, sorun çözülür
iPhone alsaydım zamanında alırdım hiç dikkatimi çeken bir telefon olmadı.
Ben android kullanabiliyorum iphone 1000 tl olsa yine alıp kullanamam
Bende cok istiyorum ama maalesef bobregimi satmadan alamam
Yurt dışından sipariş verebilirsen olabilirsin 😃
Olursun ya neden olamıcaksın
Geçinmek çok zorlaştı gerçekten
Telefon güzel ama çok pahalı
Hiç iphone olmadı hiçte merak etmedim
Iphone lüks oldu artık :D
Neden olmayasın ki çok kolay yolları var
Olamayız sfjf
Olmasakta olur
Olamayacaksın