Gamer Sizin için oyun oynamak bir sanat mıdır yoksa gereksiz bir şey mi? FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Sizin için oyun oynamak bir sanat mıdır yoksa gereksiz bir şey mi 🤔#Gamer #FiqHShott Sizin için oyun oynamak bir sanat mıdır yoksa gereksiz bir şey mi? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Sanattır 1 0 Yorumla
ahmettbsll Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 52% +1 yıl Çoğu kişiye göre değişiyor kimisine göre çocukca kimisine göre zaman kaybı ben zevk aldığım için oynuyorum gereksiz bir şey olduğunuda düşünmüyorum. 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1b cevap paylaştı. Sanat olmayan her şey gereksiz mi olmus oluyor yani 🤔 Yetenek bu sanatla uzaktan yakından alakası yok 1 0 Yorumla
Elenìel Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Gamer konusunda 379 cevap paylaştı. Her ne kadar kafa dağıtmak için oyuna girip, sinir hastası olarak çıksak da benim için sanattır🤩🤎 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 735 cevap paylaştı. Eğlence Vakit geçirmedir benim için 😊 1 0 Yorumla
Mandarinia Takip Et Master Yaş: 41 , eic 50% +1 yıl Stres atma yöntemi ve biraz da kafa dağıtma şekli. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sanattır
Çoğu kişiye göre değişiyor kimisine göre çocukca kimisine göre zaman kaybı ben zevk aldığım için oynuyorum gereksiz bir şey olduğunuda düşünmüyorum.
Sanat olmayan her şey gereksiz mi olmus oluyor yani 🤔
Yetenek bu sanatla uzaktan yakından alakası yok
Her ne kadar kafa dağıtmak için oyuna girip, sinir hastası olarak çıksak da benim için sanattır🤩🤎
Eğlence Vakit geçirmedir benim için 😊
Gereksiz bence
Stres atma yöntemi ve biraz da kafa dağıtma şekli.
Yok be ne sanatı :D
normal
Sanat.