Witcheri oynamak isterim ama Geralt olmayacak diye bir söylenti vardı. Sanırım Ciri ile devam ederiz. Yeni kötü kim olur bilemiyorum. Eğer Geralt olsaydı Gaunter O'Dimm olurdu muhtemelen. Gerçi Gaunter O'Dimm'in de anonim kalmasını istiyorum gizemli kalmasını istiyorum karakteri batırmalarını istemiyorum.
Vakit olsa oynayacağım ama yaş ilerledikce böyle oyunlara vakit ayıramaz olduk. Hatta vaktim olsa bunu oynamak yerine eurotruck açıp konsoldan saatlerce onu oynamayı tercih ederim 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Witcheri oynamak isterim ama Geralt olmayacak diye bir söylenti vardı. Sanırım Ciri ile devam ederiz. Yeni kötü kim olur bilemiyorum. Eğer Geralt olsaydı Gaunter O'Dimm olurdu muhtemelen. Gerçi Gaunter O'Dimm'in de anonim kalmasını istiyorum gizemli kalmasını istiyorum karakteri batırmalarını istemiyorum.
Oynarım ama önce en son çıkanlarını oynamam gerek
Witcher serisini yeni satın aldım, gerçi AC son 23 oyunu var, WOW retail ve Wotlkden sıra gelirse oynayacağım :D
Cyberpunk gibi beklentiyi Allah katına çıkarıp sonra patlarlar yine
Savaş çıkmadan, ölmeden falan görüp oynarsak ne ala :)
Hani nerde açıklama 😂 Mahallenin dedikoducu kadınları gibi. Şunun kızı buna kaçmış 🤣
Lolden başka oynayacağım oyun olabileceğini düşünmüyorum açıkçası belki çok nadir pubg
İkisini bi arada yapamaz o firma sonuç yine cyberpunk olur yoksa
witcher aşkı tarif edilemez bende ama cyberpunk hayal kırıklığı
Bilmiyorum, eskilerde kalmış biriyim ben. Yine de 3060'ımla bekliyoruz.
cyberpunk oyununu ilkini çok becerdiler ikincisini mi yapıyorlar
Vakit olsa oynayacağım ama yaş ilerledikce böyle oyunlara vakit ayıramaz olduk. Hatta vaktim olsa bunu oynamak yerine eurotruck açıp konsoldan saatlerce onu oynamayı tercih ederim 😂
Dizisini izliyorum ama oyunu ile alakam yok :)
Eskiden çok güzel uzun yıllar giden oyunlar çıkıyordu şimdi modası çok çabuk geçiyor 😀
İyi oyunlar size babygirl
Geraltsız Witcher olmaz be abi!
RTX 3060 kaldırırsa oynarım
Witcher ı oynarım bende yeri büyük
3. Oyynunu 3 kez bitirdim
Bug simülatörü geliyo yani
guzel ama pc kaldırmıyor fakırız :D :D
Oyun oynamak pek adetim değil
Ölmediğim sürece oynamam ihtimalim yok.
Mağdur etmesin de erken çıkarıp.
Olabilir
Oynamayacağım