Overwatch yapımcısı Blizzard, devam oyunu Overwatch 2 çıkarıyor ancak bu gece resmen Overwatch 1 sunucuları tamamen erişime kapatılmış :/
Devam oyunu çıkarıp milleti oyuna çekmek istiyorsun ama ilk oyununu kapatıyorsun.. Saçma.

Overwatch yapımcısı Blizzard, devam oyunu Overwatch 2 çıkarıyor ancak bu gece resmen Overwatch 1 sunucuları tamamen erişime kapatılmış :/
Devam oyunu çıkarıp milleti oyuna çekmek istiyorsun ama ilk oyununu kapatıyorsun.. Saçma.

Şu karakter var ya.. Beni yeniden başlatacak oyuna.. :) Kapatılsa da merakla 2'yi bekleyenlerdenim.
Bu yaşta oynadığım nadir oyunlardan biri call of duty 2 multiplayer dır. Sırf yeni sürümü için bu kapatılsa isyan ederdim. Bu yüzden bu oyunu oynamasam da yenisi için ilk seriyi bitirmek hiç iyi değil. Bu şu demek: yeni yaptığımız ilkinden pek de farklı değil hatta daha da kötü olabilir ama ilki unutturup yenisini satmak lazım. Bu yüzden ilk seriyi kapatıyoruz olmuş
Meslek gereği akşama kadar 3D çizim yapıyorum zaten bu sebeple hiç oyun oynamam :D ama izlediğim dizi yayından kaldırılsaydı yapsak mesela soruyu, içim soğuyana kadar aklıma geldikçe küfür ederdim.
Cevap
18Cevap
İkiyi çıkarmış ise ikiden yürüyeceklerdir zaten.
İkinci oyunun çıkmasından sonra birin kapanması normal.
İş yükünü iki üzerinden yürüteceklerdir.
Açıkçası bu benim için üzücü olurdu ancak onunla eşdeğer olabilecek bir oyun da devam ederdim, zira önceden biz call of duty oynardık o bittiği zaman farcry oynardık
Yani üzülürdüm açıkçası oynadığım oyun kapatılırsa
Üzülürüm sonra oturup üzüntünün geçmesini beklerim
İstenilen hedefe ulaşılamadı 2de tekrar deniyecekler. neyse apexe devam :)
blizzard öyle gerçekten sinir bozucu bir şirket. blizzarda eskiden çok söverdim sımdı de söverim de yorumumu kaldırırlar
blizardd in dota allstar oynardım eskiden efsane oyundu bu sirketin baska oyununu oynamadım maalesef böyle şeyler olur demekki kapanan oyunun eskisi gibi ilgi görmüyor du kapatık bütün varligini yeni oyuna verirler
Amaç ilk oyundaki kitleyi ikinciye çekmek zaten ilk oyundan kazançları düştüğü için şimdi ilk başta yüksek ciro elde etmek onun için diğer oyundan el çektirmen lazım
Yüzüklerin Efendisi kapanmaz
Ben oyunu bırakalı 2 sene oldu
E 2. si çıkıyormuş işte
Oyun oynamam davet atma
İkinciye yöneltmek için yapıyor demek ki
Güzel oyunlar yeni sürümler denemekte fayda var
merhaba
Başka oyun bul kanki
Ben oyunu oynamıyorum teşekkür ederim
Baska oyunlara başlarım oyun çok 🤩😅
Çok üzülürdüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?