Spider-Man ana hikayesini ve Peter Parker'ın yolcuğunu devam ettirecek oyun, Spider-Man: Miles Morales için sistem gereksinimleri bugün açıklandı. Benim bilgisayar kaldırır ama fiyatı ne kadar olacak bakalım :D

Sizin bilgisayarınız yeterli mi?
Spider-Man ana hikayesini ve Peter Parker'ın yolcuğunu devam ettirecek oyun, Spider-Man: Miles Morales için sistem gereksinimleri bugün açıklandı. Benim bilgisayar kaldırır ama fiyatı ne kadar olacak bakalım :D

Sizin bilgisayarınız yeterli mi?
Woow Grafikleri Çok beğendim Ya Şunu Hep Söylüyorum PC Oyunları Başarı Kalite de bu işi Aşmışlar ⭐ Örnek Vermek Gerekirse Bundan Kaç sene önceki Oyun Olan Crysis 1 bile oldukça Yüksek Grafikl

ere sahipti oyun üstelik 2007 Yılında çıktı O yılda Çok Dikkat çeken grafikler Çünkü Bi çok oyun Bu Kadar üstün Grafiklere Sahip Değildi PC Tarafında Bi Call Of Duty Modern Warfare Vardı Başarılı Olan Ama Tabi Crysis Kadar değildi Grafik kalitesi Ama Şimdi Bi çok firma Bu durumu çözdüler Geneli çok Güzel oluyor
bir önceki oyunla aynı değil mi zaten gereksinimleri? neticede aynı oyunun devam versiyonu, bi geliştirme yaptılar mı ki ekstradan? öncekini rahat oynadım, bunu da rahat oynarım diye düşünüyorum.
Cevap
31Cevap
Evet bilgisayarım kaldırır
Nerede kaldıracak benim bilgisayarın tamamen yenilenmesi gerek özellikle ekran kartı
Artık oyyn oynamak şstiyorsak en iyisi ps 4 fiystı çok ucuz ve cok kaliteli oyunlar var
Alışsan aslında daha rahat arkana yaslanıp yatarak oynamak bende senin gibi düşünüyordum 1 ay sonra klavye ve mousetan nefret ettim
İştr banada öyle geliyodu dene ve tecrübe et ama sürrkli fps oyynlaır oynayan biriysen zaten senlik değil hikayeli oyunlar platform oyunları oynayan biriysen daha güzel valorant cs go gibi oyynlar oynuyosan zaten hiçbirsaman ne hilgisayarda ne de ps te zevk almassın gün sonunda sinirli birşekilde kalkarsın oyunun basından 😂
Ben şu an cs 1.6 oynuyorum ekran kartını yükseltsem GTA 5 de oynarım ama işte ps bir aralar oynamıştım GTA5 ve araba yarışı oynamıştım ama sıkıyordu beni hiçbir şey bilgisayarın verdiği hazzı vermiyordu oyundan çık film izle bir şeyler araştır falan ben televizyon da sadece dizi film maç seyrederim o kadar 😄
Ps sadece ps kafelerde televizyonla oynanıyor ya ben evimde yatağıma monitörü koyuylrum yatağa geçmeli sehpaya oynuyorum televizyon sıkıcı
Sen bilirsin ndks
Laptop olduğu için ekran kartım kaldırmaz ama masa üstü olsaydı kaldırırdı. Masaüstü pc her zaman daha avantajlıdır. Ekran kartları fiyatlarıda almış başını gitmiş bakalım.
Bilgisayarım GTA San Andreas gibi yıllara kafa tutmuş oyunu bile zor kaldırıyor.😄Onu bile düşük ayarlarda oynuyorum.
Sistem işlerinden anlamam benimkinde arkadaşım yapmıştı zamanında yanlış hatırlamıyorsam 10.0000 dolara kaldırır
Az yavaş yahu insafsız bunlar daha GTA beşi yeni oynamaya başladım 😃
Ps te bitirdim zaten.. ps alın ps sistem gereksinimleri falan uğraşmayın
Kusura bakmada seni listemden çıkardım çocuk gibi oyun oynayacak yaşı gectik
Ben ps’de oynadım. Spoiler verebilirim isterseniz
Önerilen sistem özelliklerine sahip biri spider man i pacman gibi oynacak anlaşılan.
Yeterli, bilgisayarımın kaldıramayacağı bir oyun henüz yaratılmadı Nerimancım
Benim bilgisayarım bu özelliklere göre fosil kalır.
cut.
bunu gören lol 25 fps aşiret paket okul pc si bunu beğendi
Rahat yetiyor da fiyat ne olucak. olmadı torrent paklar.
Kaldırıyor fakat Playstation 5'te oynamıştım ve rezil bir oyundu.
Kaldırmaz ama np ps'da var
2K da en yüksek ayarlarda rahat oynatır.
DLC olması gereken bu oyun neden orjinal oyundan daha fazla sistem özelliği istiyor? Çok saçma geldi bana
Önerilenden fazla bende
En kötü bilgisayar özelliği bu
4K oynarım Full ayarlarda.
Oyun konsolunda oynarız.
Ps var oynadık çok şükür nasip oldu hep şatemiştim
İki kere aynı anda bile açar 😊
Kaldırmaz. İşletim sisteminden kaybediyorum
Anlamıyorum:(( arkadaşıma sorucam
Benım kaldırır msi yeter
Banane miles morales düşünsün
Rtx3090ti var zorlanmadan 4k oynarım hem de
Çok zor gereksinimler değil
Bilgisayarım yetmeyebilir.
Oyun ne zaman çıkıyor
2022'in sonbaharı demişlerdi ama net tarih yok. Teaser izledin mi?
https://www.youtube.com/watch?v=lC7ie1xCDEY
Evet PS4 oynamadım
Minimum karşılar
Yeterli
tabiki de hayır 🧚🏻♀️
Önerilenlere laptop uyuyor
Kaldırır ama oynamam
Hayır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?